IZNENADNA SMRT SVE JE OSTAVILA U ŠOKU! Otkriveno od čega je umro legendarni pevač!
EPA

Američki pevač Mit Louf (Meat Loaf), koji je bio poznat po hitovima, uključujući Bat Out Of Hell, preminuo je u 74. godini nakon što je prodao više od 100 miliona albuma širom sveta i glumio u 65 filmova - a izveštaji sugerišu da je dobio koronu.

Izvori su rekli TMZ- u da je Mit Louf ove nedelje trebalo da prisustvuje poslovnoj večeri za rijaliti TV emisiju u kojoj je učestvovao pod nazivom 'Uradio bih sve za ljubav...ali to neću', nazvan po njegovoj pesmi, ali je otkazan nakon što se 'teško razboleo' od koronavirusa. Nije poznato da li je pevač vakcinisan.

Pevač, koji je rođen kao Marvin Li Adej, umro je sa suprugom Deborom uz njega - i iako njegova porodica nije dala nikakav uzrok ili druge detalje, on je tokom godina pretrpeo brojne zdravstvene strahove. Mit Louf je imao izvanrednu karijeru tokom šest decenija sa trilogijom Bat Out Of Hell među njegovim najpopularnijim muzičkim ponudama. 

IZNENADNA SMRT SVE JE OSTAVILA U ŠOKU! Otkriveno od čega je umro legendarni pevač!

EPA

 

Njegovi hitovi su uključivali skoro desetominutnu naslovnu numeru sa Bat Out Of Hell, Paradise Bi The Dashboard Light sa istog albuma i I'd Do Anithing for Love (But I Von't Do That) sa albuma Bat Out Of Hell iz 1993. II: Povratak u pakao. 

Singl I'd Do Anithing For Love (But I Von't Do That) dostigao je prvo mesto u 28 zemalja i doneo mu nagradu Gremi. Roker je takođe igrao ulogu Edija u muzičkom filmu The Rocki Horror Picture Shov iz 1975. godine.

Među onima koji su danas odali počast Meat Loufu bili su i pevačica Šer, koja je rekla da se 'tako zabavljala' ​​dok je radila sa njim, i kompozitor Endrju Lojd Veber koji je rekao da će 'nebeski svodovi zvoniti stenom'. 

RAZVELA SE PAMELA ANDERSON! Glumica šutnula telohranitelja nakon samo godinu dana braka!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading