NAKON ŠTO JE PRETUKAO SVEKRVU! Isplivale nove šokantne tvrdnje, poznati pevač varao suprugu sa glumicom, a tu nije kraj skandalima!
EPA

Veza Zejna Malika i supermodela Điđi Hadid od samog početka je bila na klimavim nogama.

Mirili su se i raskidali, a onda je kao grom iz vedra neba 2019. godine stigla vest da čekaju dete i svi su bili u šoku jer se nije znalo da su uopšte zajedno ponovo.

Tada ih je navodno zbližio karantin i činilo se da njihova veza konačno ide u pravom smeru, da bi sve puklo na užasan način pre nekoliko meseci nakon sukoba pevača i Điđine majke Jolande.

Navodno se Zejn protivio tome što Jolanda ne poštuje njihove granice i utiče na Điđi, a vrhunac je bio kada je želela da pokaže njihovu ćerkicu Kai na mrežama što se pevaču nije dopalo. Ušli su u raspravu koja se završila tako što je Malik gurnuo Hadidovu, a potom je i vikao i pretio majci svog deteta preko telefona.

NAKON ŠTO JE PRETUKAO SVEKRVU! Isplivale nove šokantne tvrdnje, poznati pevač varao suprugu sa glumicom, a tu nije kraj skandalima!

Printscreen

 

Nakon toga je priznao krivicu i bilo mu je određeno da ide na terapije kontrole besa, a neki izvori su potvrdili da Điđi pokušava način da obe strane budu zadovoljene - i da Kai viđa oca i da smiri pomahnitalu majku.

Zejn je mesecima bio tih na mrežama, a onda se saznalo da je sve vreme aktivan na jednoj drugoj platformi, odnosno da je na plus-size aplikaciji "WooPlus" koja obećava korisnicima "druženje sa prelepim punijim ženama" otvorio nalog.

Aplikacija inače koristi tehnologiju za prepoznavanje lica kako bi pomogla u verifikaciji identiteta korisnika, a snimak na kom se pojavljuje Zejn sa gomilom emodžija procurio je na mreže.

NAKON ŠTO JE PRETUKAO SVEKRVU! Isplivale nove šokantne tvrdnje, poznati pevač varao suprugu sa glumicom, a tu nije kraj skandalima!

EPA

 

Da je Zejn neko ko zaista voli obline potvrdila je i devojka sa kojom je varao Điđi na početku njihove veze, glumica i rijaliti zvezda Abi Klark koja se sad oglasila i iznela iz škakljivih detalja iz njihove veze.

Najpre se osvrnula da nije znala da Zejn nije raskinuo sa Điđi kao što joj je rekao, te da je od trenutka kada je shvatila da je "druga" stavila tačku na njihov odnos. Takođe je istakla da je pevač jako teško podneo njihov raskid, kao i da ju je preklinjao da se pomire.

- Bilo nam je lepo - rekla je Abi i dodala se da je Zejn imao spavaću sobu poput tamnice, sa lisicama i konopcima, kao i drugim seksualnim pomagalima.

- Zvala sam ga Mr.Grey - rekla je, osvrnuvši se da su bili potpuno u fazonu "50 nijansi sive".

 

 

- Voleo je sve što smo radili i da, uvek je voleo obline. Pogotovo moju zadnjicu. Bio je opsednut - kaže Abi.

- Bilo mi je užasno kada sam shvatila da je sa Điđi. Nisam htela da budem druga žena, pa sam se povukla. Žao mi je zbog svega - završila je sa izlaganjem, a mnogi su mišljenja da ako joj je zaista žao, onda nije trebalo da izlazi u javnost sa nečim što se desilo pre nekoliko godina.

Zejn se povodom svega nije oglašavao, iako se konačno vratio na Instagram, te nije isključeno da će u narednom periodu imati šta da kaže i na konto drame sa Điđi, i oko cele halabuke sa bivšom ljubavnicom.

LEDI KRV U ŽILAMA! Elvis Prisli je preminuo pre 45 godina, a jezivi detalji o njegovom završetku i dalje su misterija, mnogi sumnjaju na ovo!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading