Poznati glumac izgleda kao brižni TATA, a zapravo je monstrum: Ljubavnice je silovao SATIMA, hteo da im jede REBRA

J.V. Vesti 19.05.2023 14:29 2

Protiv američkog glumca Armija Hamera, od početka prošle godine policija iz Los Anđelesa vodila je istragu zbog navodnog silovanja

Poznati glumac izgleda kao brižni TATA, a zapravo je monstrum: Ljubavnice je silovao SATIMA, hteo da im jede REBRA

Profimedia

On se sada, posle više od šest meseci rehabilitacije na koju se prijavio da bi se izlečio od zavisnosti od droge, alkohola i seksa, pojavio u javnosti. I to ni manje ni više nego sa svojom decom, na Kajmanskim ostrvima. 

Pred ovim glumcem je bila blistava karijera, ali onda je krenula lavina jezivih ispovesti žena koje su ga optužile za silovanje i hanibalizam. 

Prvo je Efi, žena koja nije želela da otkrije svoj pravi identitet, početkom januara prvi put je iznela optužbe protiv zvezde filma "Skrivena ljubav", rekavši da je glumac četiri sata seksualno i fizički zlostavljao u aprilu 2017. godine.

Kako je rekla, njih dovje su bili četiri godine u turbulentnoj vezi, u vreme kada je glumac bio u braku sa Elizabet Čejmbers.

Poznati glumac izgleda kao brižni TATA, a zapravo je monstrum: Ljubavnice je silovao SATIMA, hteo da im jede REBRA

Profimedia

 

 

- 24. aprila 2017. godine, Armi Hamer me nasilno silovao četiri sata u Los Anđelesu, nekoliko puta je mojom glavom udario u zid, pri čemu sam dobila ozbiljne povrede na licu. Tokom tog četvorosatnog mučenja, pokušavala sam da pobegnem, ali nisam uspela. Mislila sam da će me ubiti. Kada je završio sa iživljavanjem, samo je otišao. Posle toga mesecima sam živela u strahu. Taj čovek me uništio u svakom smislu, rekla je Efi.

Nakon Efi, još neke žene su izašle u javnost s optužbama protiv Hamera, poput manekenke Pejdž Lorenc, koja je tvrdila da je on bio nasilan tokom njihove veze koja je započeta kao sporazumna BDSM veza.

- Govorio mi je kako želi da pronađe lekara koji će mi izvaditi nekoliko rebara, jer on želi da ih prodimi, skuva i pojede - rekla je Pejdž.

Advokat glumca je odbacio i te optužbe.

Inače, Efi koja živi u Evoropi, rekla je da je Hamera upoznala preko fejsbuka 2016. i da se zaljubila se u njega.

Glumac koga žene optužuju za silovanje i nasilničko ponašanje dolazi iz bogate porodice, a proslavio se u filmovima "Društvena mreža" i "Skrivena ljubav".

Zbog optužbi za silovanje i fizičko nasilje izgubio je angažman u dva holivudska projekta.

Policija Los Anđelsa sprovodila je istragu o optužbi za silovanje. Nedavno su potvrdili da je istraga završena te su slučaj prosledili okružnom tužiocu.

Komentari (2)
Loading
Bojan
03.01.2022 18:49

Kakvi su to ljudi koji snimaju nekoga kako pliva Savom u januaru, a ne čine ništa, pobogu!?

Iv
04.01.2022 07:38

@Bojan - To su sa nadzornih kamera snimci.