NIGDE BEZ BIBLIJE! Adriana Lima htela da bude časna sestra, a umesto toga se razvela od srpskog košarkaša i razgolitila!
EPA

Manekenka Adriana Lima, koja je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, sa kojim ima dve ćerke, ima više nego zanimljivu biografiju čiji detalji godinama pune medijske stupce.

Kada je Adriana imala samo šest meseci, njen otac je napustio porodicu, zbog čega je njena majka Maria bila primorana da sama odgaja manekenku.

 

 

Lima zapravo ima afro-brazilske, portugalske, švajcarske, japanske i indijske krvi. Govori portugalski, engleski, italijanski i španski jezik.

Poznato je i da Lima donosi Bibliju u bekstejdž, te se moli pre nego što izađe na pistu. Pre nego što je postala manekenka, želela je da bude časna sestra.

Lima je katolkinja koja ide na misu svake nedelje.

 

 

Veoma je spiritualna, veruje u energiju, prirodu i duhove. Govorila je da će u brak ući nevina.

Adriana Lima se sa Markom Jarićem verila u junu 2008. godine, nakon devet meseci zabavljanja. Par se venčao na Dan zaljubljenih naredne godine. Dobili su dve ćerke, a nakon pet godina braka objavili su da se rastaju. Razvod je okončan u martu 2016. godine. Govorilo se čak i da ju je on navodno varao.

SKANDALOZNO! Poznati jutjuber prodaje deci cigarete i alkohol, urinira po ulici, a sve zbog pregleda i lajkova!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Liman

17.12.2021 14:22

Jedina koja je uspela i Jare i pare :))))