Da li je ovo najbolja OSVETA Bredliju Kuperu? Došla da podrži BIVŠEG muža, pa povela DEVOJKU (FOTO)

Vesti 08.12.2021 11:30 1

Ovo je izgledalo kao opaka osveta, Irina je došla da podrži bivšeg muža, ali sa svojom devojkom sa kojom je na sred crvenog tepiha razmenjivala nežnost

Da li je ovo najbolja OSVETA Bredliju Kuperu? Došla da podrži BIVŠEG muža, pa povela DEVOJKU (FOTO)

Profimedia

Irina Šajk je došla sa svojom partnerkom na premijeri novog filma Bredija Kupera. Zablistala je u crnom odelu, a umesto košulje je nosila oskudan bodi, koji je jedva prekrivao grudi. 

Svi se sećamo Irine sa poslednje premijere filma Bredlija Kupera. Tada smo je sažaljevali jer je hemija između Bredlija i Lejdi Gage bila neverovatna. Da nismo umislili, svedoči i njihov razvod koji se odigrao nakon te premijere. Sada je Irina opet došla da podrži bivšeg muža, ali sa sobom je povela zanimljivu pratnju. Ruku pod ruku, prošetala je crvenim tepihom sa modelom Stelom Maksvel. Manekenke su bile pravi spektakl s obzirom da su razmenjivale nežnosti pred svima.

Pitamo se da li je ovo najbolja osveta Irine Šajk bivšem mužu?

Posle razvoda od Bredlija, Irina je bila u kratkoj vezi sa Kanjem Vestom sa kojim se poznaje godinama unazad. Ali ta ljubav je trajala samo par nedelja, dok je sa Bredlijem viđena više puta u prijateljskom ćaskanju.

Osaje da vidimo da li će Irina vezu nastaviti sa Bredlijem, ili će Stelu dovesti i na neku od narednih premijera...

Komentari (1)
Loading
Mima
08.12.2021 14:51

Šta reći ,nego biti gej je sad moderno a ne priroda.