TOKIO KOJA JE ZALUDELA CEO SVET Privatno je još veća zavodnica, bila je u vezi sa poznatim teniserom, a opčinila je i dečka Kajli Minog!
Foto: Printscreen/instagram

Najveća pljačka na svetu zvanično je završena, obožavaoci ne mogu da se pomire sa tim da je sve gotovo.

Na kraju prvog dela pete sezone, fanovi pogodila smrt voljene Tokio, jedne od glavnih junakinja, koju glumi Ursula Korbero. Evo ko je zapravo zgodna brineta i šta je sve do sada radila.

Ursula Korbero je rođena 11. avgusta 1989. u Barseloni, a za glumu se zainteresovala kao devojčica. Sa šest godina prvi put se pojavila pred kamerama na snimanju reklame. Prvu veliku ulogu imala je sa 13 godina, a u međuvremenu je pohađala kurseve flamenka i džeza i glume i scenskog govora.

 

 

Ostvarila je brojne uloge u serijama i filmovima, za koje je često dobijala nagrade u Španiji. Profilisala se kao umetnica koja se ističe u porodičnim dramama, ali se okušala i u horor filmovima. Nnena životna uloga je upravo Tokio u seriji "La casa de papel".

Korbero je dobila prvu ulogu u seriji na engleskom jeziku 2018. godine, ali je nastavila da glumi u svojoj zemlji. Takođe se pojavila u spotu za J. Balvina, Due Lipe i Bad Bunni's "Un Dia" (One Dai).

O njenom privatnom životu počelo je da se piše 2008. godine, kada se zaljubila u glumca Izraela Rodrigeza. U njega je bila zaljubljena dve godine, nakon čega je započela vezu sa teniserom Felisijanom Lopezom. Zbog pritiska, par je raskinuo posle samo pet meseci. Početkom 2013. viđena je sa glumcem i modelom Andresom Velenkosom, a veza je počela ubrzo nakon što je raskinuo sa Kajli Minog. Njihova veza trajala je skoro tri godine.

 

 

Od 2016. u ljubavi je sa godinu dana starijim glumcem Čajnom Darinom (sina poznatog argentinskog glumca i pisca Rikarda Darina), kojeg je upoznala na snimanju filma "La embajada" i sa kojim živi u Madridu.

Od početka svoje karijere, Ursula je vodila računa o svom izgledu i aktivno se bavila fitnesom. Uz pomoć ličnog trenera uspeva da održi sjajan izgled, a zbog svoje lepote i gracioznosti uradila je brojne modne kampanje. Voli modu i, kako je navela, nikada nije nosila nešto što je trenutno popularno, a da joj se to ne dopada. Obožava da često menja frizure i boje kose, a veliki je zaljubljenik u nakit i kada putuje u druge zemlje, uvek ga kupuje kao suvenir.

O porodici nerado govori, ali je poznato da je veoma bliska sa starijom sestrom Monikom. Mama Ester ju je rodila kada je imala samo 17 godina. Glumica majku i sestru smatra najvažnijim ženama u životu i, kaže, uvek su joj bile podrška. U slobodno vreme najviše voli da čita i pliva. Uz veliku popularnost, stekla je bogatstvo i ono se danas procenjuje na više od tri miliona dolara.

NISU VALJDA LUDE DA TO POKUŠAJU Atraktivna brineta progovorila o braku sa pevačem iz Zvezda Granda i otkrila da li se plaši da joj neka kolegenica ne preotme muža

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading