SKANDALOZNA IZJAVA GLUMCA Alek Boldvin se ovako pravdao na sudu nakon što je usmrtio ženu na setu filma!
EPA

Alek Boldvin je na snimanju filma “Rust” usmrtio koleginicu Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souza. Potom su usledile i privatne tužbe protiv glumca za nesavesno ponašanje.

Alek je u intervjuu za ABC News izjavio kako “nema pojma” kako se municija našla na setu, kao i to da on nije povukao obarač.

– Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Nikad! – rekao je Boldvin u intervjuu koji će se emitovati u četvrtak na ABC.

SKANDALOZNA IZJAVA GLUMCA Alek Boldvin se ovako pravdao na sudu nakon što je usmrtio ženu na setu filma!

Profimedia

 

Alek Boldvin je 21. oktobra držao revolver u toku probe na snimanju filma “Rust” na ranču Bonanca krik, u Novom Meksiku, kad je pištolj opalio, usmrtivši kinematografkinju Halinu Hačins i ranivši reditelja Džoela Souzu.

Boldvin, koji glumi i producira film, u intervjuu govori o tome šta se desilo kobnog dana, i tvrdi da nije imao razlog da sumnja da je u pištolju bojeva municija.

– Sećam se toga i pitam se šta sam mogao da uradim. Nju su voleli i poštovali svi koji su radili s njom. I sad mi je teško da shvatim da je nema. Ne deluje mi stvarno – rekao je Boldvin.

NEPREPOZNATLJIVA! Ivana Hurricane pre nego što je postala pevačica bavila se ovim poslom, a njena energija bila je očigledna i tada!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading