EMOTIVNO! MAJKA O ZLOSTAVLJANJU ĆERKE! Lejdi Gagu su ugnjetavali jer je bila jedinstvena, detinjstvo provela u depresiji
EPA-EFE/Caroline Brehman

Ledi Gaga (35) nije oduvek bila cenjena zbog svoje ekscentričnosti i jedinstvenosti.

Prema rečima majke slavne pop pevačice, depresija i anksioznost su tokom odrastanja bili svakodnevnica pevačice, jer su je, kako objašnjava, vršnjaci tokom tinejdžerskih dana zlostavljali upravo jer je bila drugačija, piše "dailymail".

EPA

 

Majka Ledi Gage, Sintija Germanota, ističe da je njena ćerka proživela jako težak period odrastanja kada je bila ugnjetavana od strane svojih vršnjaka zbog svoje jedinstvenosto.

- Moja najstarija ćerka Stefani počela je u mladosti da se bori s problemima mentalnog zdravlja, uključujući depresiju i anksioznost. Ti problemi su bili rezultat neljubaznosti i maltretiranja njenih vršnjaka s kojima se suočavala zbog svoje jedinstvenosti. Koliko god da je ovaj period bio bolan za nju, uvek je bila otvorena i iskrena oko svojih iskustava. Kada je na početku karijere počela hrabro da deli svoje priče na pozornici, povezala se s mladim obožavateljima koji su doživljavali iste stvari kao i ona. Ovi razgovori su nas podstakli da osnujemo fondaciju 'Born This Way'" - ispričala je Sintija.

Printscreen

 

- Svaki dan u fondaciji radimo na podršci mentalnom zdravlju mladih ljudi kako bismo stvorili ljubazniji i hrabriji svet. Kroz naše istraživanje i razgovor s mladima, spoznali smo da postoji neraskidiva veza između ljubaznosti i mentalnog zdravlja, te prepoznajemo potencijal i neposredan uticaj koji dela ljubaznosti mogu da imaju u većim razmerama. Ranije ove godine sproveli smo istraživanje na više od 2.000 mladih ljudi, u dobi od 13 do 24 godine, koje je otkrilo neosporne načine na koje ljubaznost doprinosi mnogim aspektima mentalnog zdravlja, od pomaganja mladim ljudima da se osećaju sigurno, samopouzdano i manje usamljeno do sprečavanja suicida, navodi Sintija i zaključuje da većina mladih kaže da se sa okruženosti ljubaznošću poboljšava njihovo mentalno zdravlje.

TAJANSTVENA SUPRUGA! Ovako izgleda žena Slavka Štimca koja se vešto krije od očiju javnosti

Komentari (0)

Loading