NOVI SKANDAL TRESE HOLIVUD! Protiv Aleka Boldvina podneta tužba zbog ubistva snimateljke!
EPA

Strasti oko incidenta koji se dogodio na filmu "Rđa" se ne smiruju ni posle dvadeset dana. Dok policija sprovodi istragu i još uvek nije odlučila ko će odgovarati za smrt snimateljke Haline Hačins, jedan član ekipe filma, koji je prisustvovao kobnom setu, podneo je tužbu protiv glumca Aleka Boldvina, kao i producenta filma.

Naime, reč je o električaru Seržu Svetnoju koji je tužbu za nesavesno ponašanje podneo i protiv još nekih čalanova ekipe, jer, kako se navodi, nisu primenili bezbednosne standarde, kao i jer su dozvolili da "revolver napunjen bojevom municijom bude uperen u žive ljudi na setu filma".

NOVI SKANDAL TRESE HOLIVUD! Protiv Aleka Boldvina podneta tužba zbog ubistva snimateljke!

Profimedia, Instagram

 

Osim Aleka Boldvina koji je usmrtio Halinu i ranio Džolea Suzu, električar je tužio i užarku Hanu Gutijerez, kao i pomoćnika reditelja Dejva Holsa koji je priznao istražnim organima da je on Boldvinu dao pištolj tokom probe.

Pravni zastupnici Boldvina, Holsa, Gutijerezove i producentske kuće još uvek nisu odgovorili na zahtev da prokomentarišu podnošenje tužbe od strane električara Serža Svetnoja.

Podsećanja radi, na snimanju filma "Rđa", krajem oktobra, pištolj kojim je upravljao holivudski glumac Alek Boldvin, a koji je trebalo biti rekvizit, opalio je i tako usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu. Još uvek se utvrđuje ko je glavni i odgovorni za ovu tragediju, te ko će odgovarati pred nadležnim organima.

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Helena Topalović potpuno promenila imidž, posećuje svetinje sa 10 godina starijim suprugom, a ovaj detalj sve je šokirao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading