Džef Bezos
Foto: EPA/EPA/NINA PROMMER

Razlog je Leonardo Dikaprio, odnosno njeno ponašanje u momentu kada su ona i Bezos sreli slavnog glumca.

KAD IMAŠ MILIONE, ALI NISI LEONARDO DIKAPRIO Džefa Bezosa devojka jezivo ponizila, unosila se glumcu u lice i svi se smeju! (VIDEO)

EPA/NINA PROMMER

 

 

Sve se desilo na 10. svečanosti umetnosti i filma u Los Anđeles County Museum of Art (LACMA) koju je predstavio Gucci.

Bezos, osnivač i bivši izvršni predsednik Amazona, verovatno nema razloga za zabrinutost, s obzirom na to da je jedan od najbogatijih ljudi na planeti, sa neto vrednosti od 177 milijardi dolara.

Ili, možda ipak ima razloga za brigu?

Mnogi tako misle, jer se Loren doslovce "topila" dok je razgovarala sa Leonardom, približivši mu se toliko da je delovalo kao da mu pada na grudi.

Bezos je stajao sa njima i ništa mu, baš, nije bilo naročito smešno i zanimljivo...

"Ono kad imaš milijarde, a ipak nisi Leonardo Dikaprio", "Razorila mu brak i ništa, i dalje joj nije dosta, hahaha", "E, Bezose... Siromašniji, ali šmeker", neki su od komentara.

Podsetimo, Bezos se 2019. godine razveo od supruge Mekenzi Bezos, nakon 26 godina braka.

Loren i Džef prvi put su snimljeni kao par na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost nije verovala u njihovu ljubav i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, izgleda da su i dalje zaljubljeni kao na početku veze.

Kada je Džef ostavio suprugu Mekenzi s kojom je bio 26 godina u braku, on ju je razvodom učinio trećom najbogatijom ženom na svetu jer je dobila 38 milijardi dolara u brakorazvodnoj parnici.

BONUS VIDEO:

SAŠA MATIĆ KUPIO KUĆU OD MARINKA Jedno pitanje mu je Rokvić stalno postavljao i ovo je želja koja se pevaču nije ispunila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading