NOVI DETALJI SKANDALA! Pištolji su provereni nakon što je Alek Boldvin ubio direktorku, slavni glumac se odmah oglasio i podelio reči koje će odjeknuti!
EPA

Glumac Alek Boldvin hicom iz pištolja usmrtio je direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Hoela Souza na snimanju filma "Rust".

Sad su se pojavile nove informacije, koje je otkrila Tereza Dejvis, sa kojom je Alek sarađivao na pomenutom ostvarenju. Boldvin je na svom Instagramu podelio sve njene prepiske.

- Pucnji su bili slučajna pražnjenja, koja su mnogo češća nego što mislite. Da, postoji razlika. Pištolji su odmah provereni posle pucnjave, i slučajna pražnjenja su konstatovana na licu mesta i upućena su izvinjenja, bila sam tu kad se to desilo - navela je ona, između ostalog.

- Imali smo mnogo sastanaka oko bezbednosti na snimanju. Nekada i po više njih u toku dana. Očigledno se dogodila greška tog dana, taj koji je odgovoran za ovo, ko je zadužen bio za te stvari, je uradio šta je uradio. Moja prijateljica je mrtva. Da li sam besna na osobu koja je zadužena bila za bezbednost na setu? Da. Ali ne želim da se pravim i da nije mario za našu bezbednost tokom ostalog vremena koje smo proveli na snimanju - dodala je ona, dok je Boldvin uz ove reči kratko naveo:

- Samo pročitajte ovo - napisao je glumac kratko i jasno.

NEMA NIŠTA OD SVADBE! Pevačica otkazala sve, potpuni obrt u životu pevačice, a ovo je glavni razlog!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading