ALEK BOLDVIN SE POVLAČI IZ JAVNOSTI? Tragedija na snimanju ga potpuno razorila!
EPA

- Sve ovo mu je užasno teško palo i psihički ga je uništilo. Na ovaj način je rešavao velike probleme i u prošlosti, a mora uzeti vremena da preživi sve što se događalo posljednjih dana. Verovatno će se na neko vreme potpuno povući iz javnosti - rekao je Alekov prijatelj novinarima.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Svi znaju da je ovo bila nesreća, ali potpuno ga je uništila. Satima nakon nesreće bio je histeričan i apsolutno neutešan - tvrdi izvor.

Sa seta snimanja filma "Rust" ("Rđa") konstantno cure nove informacije.

U policijskim dokumentima vezanima za nesrećni događaj na setu filma navodi se kako je oružarka Hana Gutjerez Rid na kolica na setu snimanja ostavila tri pištolja koja su trebala poslužiti kao rekviziti, dok je asistent režije Dejv Hols jedan od njih predao Aleku, te nije znao da je napunjen između ostalog pravim mecima.

"Hladan pištolj", viknuo je Hols ekipi pri nego što je počelo snimanje, a to je značilo da je pištolj siguran za ispaljivanje za potrebe snimanja.

Samo nekoliko sekundi nakon toga, glumac je ispalio iz pištolja pravi metak koji je usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Joela Souzu.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

S druge strane, pojavili su se navodi da su se članovi ekipe navodno igrali sa pištoljem, pre nego što je isti dospeo u Alekove ruke. Pištolj je, kako prenosi TMZ, navodno bio napunjen pravim mecima kada su izvan filmskog seta određeni članovi filmske ekipe ciljali i pucali u mete.

Više izvora povezanih s produkcijom filma reklo je da su pištolj koristili van radnog vremena - što bi moglo objasniti kako se pravi metak našao u pištolju.

- Kada je policija došla na mesto događaja pronašli su pravi pištolj, ali i čaure na istom području - tvrdi drugi izvor.

Podsetimo, nakon tragedije na setu Boldvin se prvi put javno oglasio na Tviteru poručivši da sarađuje sa policijskom istragom i da mu je zbog nemilog događaja srce slomljeno.

BONUS VIDEO:

MARINKO ROKVIĆ OZBILJNO BOLESTAN Bakterija mu napada organizam, oglasio se i njegov sin Nikola!

Komentari (0)

Loading