STRAVA I UŽAS! Ubijen mladi pevač hicem u glavu, imao je samo 19 godina!
EPA

Reper Nils Kurt Erik Einar Gronberg, čije je umetničko ime bilo Einar (19) ubijen je hicem u glavu i grudi u četvrtak uveče, na ulici u Stokholmu.

Iako je hitna pomoć brzo došla, žrtva je umrla na licu mesta. 

Einar je veoma poznat u Švedskoj kao "gangsta reper", a iako mlad, iza sebe je ostavio veliki broj hitova, u kojima je veličao kriminalni stil života. Međutim, kako javljaju švedski lokalni mediji, on je konstantno živeo pod pretnjama smrću. 

On je pre godinu dana iskusio iz prve ruke šta taj stil života zapravo uključuje, kada ga je rival, takođe reper, Jasin sa svojim prijateljem, pretukao i javno ponizio.

Na internetu su se bile i pojavile fotografije njegovog mučenja, a na jednoj od njih je jedan od otmičara stavio nogu na potiljak Einarove glave, dok on leži na podu na stomaku, s rukama zavezanim iza leđa.

Jasin je osuđen na 10 meseci zatvora, a nema indikacija da je umešan u Einarovo ubistvo.

Sumnja se da je njegovo ubistvo povezano sa sukobima bandi u gradu - što je problem koji se pogoršava poslednjih 10 godina.

Švedski mediji takođe navode da su dva osumnjičena viđena kako beže sa lica mesta, kao i da je Einar bio sa još dvojicom kolega, kada je ubijen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading