NAKON JEZIVOG UBISTVA! Oglasila se porodica čuvenog glumca, a evo šta je rekla u šokantnom slučaju Aleka Boldvina!
EPA

Glumac Alek Boldvin je slučajno na setu tokom snimanja filma "Rust" usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, a ranio reditelja Džoela Souzu iz replike pištolja.

Njih dvoje su zadobili su prostrelne rane, kada je glumac i producent Alek Boldvin (68) ispraznio vatreno oružje. Ispitali su ga policijski inspektori i bio je u suzama - rekli su iz policije.

Povodom ovog nemilog i nesrećnog događaja oglasila se i porodica glumca Brendona Lija, koji je 1993. godine stradao kada ga je drugi glumac slučajno usmrtio na snimanju filmu "Vrana", pri čemu se mislilo da su u pitanju ćorci u pištolji.

Naša srca su uz porodicu Haline Hačins i za Džoela Souzu i sve koji su umešani u incident na setu filma "Rust". Niko ne sme biti ubijen iz pištolja na filmskom setu. Tačka - piše na Tviter nalogu posvećen Brendonu Liju.

U saopštenju iz produkcije filma "Rust" ("Rđa") navodi se da je došlo do nesreće usled nepravilnog korišćenja filmskog oružja.

Policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.

TUKAO SE, BIO PRIVOĐEN, A SADA I UBIO! Svi skandali slavnog Aleka Boldvina, ćerki rekao da je bezobrazna svinja, a to nije sve!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading