NEŽNA DUŠA Džoni dobio poklon od obožavateljke u Beogradu, pa učinio nešto neverovatno!
Tanjug/Jadranka Ilić

Iako bi se očekivalo da bude uzdržan i hladan poput većine slavnih ličnosti, Džoni je bio potpuno drugačiji i svojim fanovima, koji su ga čekali svuda gde se juče pojavio, više nego ljubazno davao autograme i strpljivo se fotografisao.

E-stock

 

 

Posebno ga je iznenadio potez njegove obožavateljke koja ga redovno prati gde god da se on pojavi, koja je ovoga puta došla u Beograd i donela mu simboličan poklon. 

Džoniju je juče u Beogadu prišla jedna devojka i poklonila mu lanac onakav kakve on obično nosi na pantalonama, što je njega raznežilo pa ju je čak i zagrlio.

Podsetimo, proslavljeni glumac Džoni Dep juče je oko 14 časova stigao u Beograd gde je nešto posle 15 časova imao sastanak sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije. Oni su tom prilikom uživali u opuštenom razgovoru i Dep je otkrio koliko je oduševljen Srbijom. Nakon toga, usledila je večera koju je glumac imao sa predsednikom, premijerkom Anom Brnabić i brojnim srpskim glumcima. 

E-stock

 

 

Dep je u Beograd došao povodom promocije prvog animiranog serijala, proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije “Arhangel Digital Studios” Miloša Bikovića, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES). Ovom prilikom IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

BONUS VIDEO:

KADA SAM SE RAZBOLEO, NJEGOVI RODITELJI SU BRINULI O MENI Džoni Dep progovorio o saradnji sa Kusturicom, pa dodao: Srbija je totalni opozit Holivudu

Komentari (0)

Loading