VERILA SE KARDAŠIJANKA Hiljade crvenih ruža i sveće na plaži, a prsten ogroman!
Foto: Youtube/Printscreen

Travis je kleknuo i zaprosio svoju dragu, a ona je presrećno rekla 'da'. Barker je kleknuo na plaži ispred hotela u Montesitu, a oboje su se fotografijama pohvalili na društvenim mrežama.

VERILA SE KARDAŠIJANKA Hiljade crvenih ruža i sveće na plaži, a prsten ogroman!

Profimedia

 

 

"Zauvek, Trevis Barker", napisala je 42-godišnja rijaliti zvezda u opisu njihovih zajedničkih fotografija na kojima se ljube na plaži, a oko njih je napravljeno srce od brojnih ruža te su postavljene romantične sveće.

Odmah su usledile brojne čestitke, a Kim Kardašijan objavila je i video presretnog para na kojem se u prvom planu vidi ogromni dijamantski prsten. Osim Kim, njihovom veridbom prisustvovala je i treća sestra, Kloi Kardašijan kao i njen partner Tristan Tompson.

- Kortni je bila veoma iznenađena kad je videla Kloi i Tristana. Trevis ju je odveo na plažu, gde je bila već postavljena dekoracija od crvenih ruža i sveća, a sve je izgledalo veoma romantično. Video sam osmeh od uva do uva na njenom licu i usta je prekrila obema rukama jer je bila iznenađena kad ju je zaprosio. Porodica je slavila zajedno s njima i onda su se svi vratili u hotel- ispričao je izvor blizak paru za "E! News". Dodao je da se Kortni rasplakala te da je celo vreme ponavljala 'volim te''.

VERILA SE KARDAŠIJANKA Hiljade crvenih ruža i sveće na plaži, a prsten ogroman!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Par razmišlja o braku, a njihove porodice se sjajno slažu.

- Zaljubljeni su do ušiju i nikada nisu iskusili takvu ljubav. Kortni je najsrećnija na svijetu. Travis je obožava i predivno se ponaša prema njoj. Ovo im je oboma drugačija veza od bilo koje preađašnje i to u pozitivnom smislu- objasnio je izvor.

BONUS VIDEO:

ZLATIN SIN IZVEO NATAŠU RODIĆ NA VEČERU Jedan detalj otkriva da su ipak u vezi!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading