MADONINA ĆERKA OTKRILA DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA Evo kakva je pop kraljica kao majka, ovo niko nije očekivao!
EPA

Madonina ćerka Lurds Lion u nedavnom intervjuu otkrila je neke detalje iz svog detinjstva. Između ostalog, rekla je da ju je Madonna previše kontrolisala. 

- Moja mama je takav kontrol-frik. Kontrolisala me ceo život. Morala sam da postanem u potpunosti nezavisna čim sam završila srednju školu - rekla je Lurds.

Tvrdi kako roditelji imaju veći uticaj na decu ako im plaćaju životne potrepštine. Osećaj nezavisnosti je, kaže, stekla sama plaćajući fakultet i stan.

Što se tiče Madoninog odgoja, Lourdes kaže - Imam osećaj da je moja majka videla ostalu decu poznatih i slavnih i odlučila je da njena neće biti takva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Lurds je, inače, manekenka, ali to nije jedino po čemu bi volela da bude poznata. 

- Mama jako insistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim da budem poznata, a da to nije samo moj izgled. Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome. Uživam u kampanjama koje radim i u kojima u stvari učestvujem i imam uticaja, tako da nisam samo model -  tvrdi Lurds.

Iako smatra da je manekenstvo pametna odluka što se tiče finansija, u životu bi volela da se bavi onim što je povezano sa plesom, modom i estetikom. Madoninim stopama u muzici, kaže, ne želi da ide.

- Jednostavno me nije briga za to - rekla je i dodala da je možda previše bila okružena time dok je odrastala.

"ODRALA MAČKU I NAZVALA TO MODOM?!" Strašne uvrede na račun Kim Kardašijan, ovaj detalj je razbesneo javnost!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading