HALJINA VREDI 2000 DINARA Vojvotkinja se pojavila u nesvakidašnjem izdanju, brutalni komentari samo pljušte
EPA

Vojvotkinja od Kembridža nedavno je zablistala na crvenom tepihu u elegantnoj zlatnoj haljini, a sada je po ko zna koji put, dokazala da ume da se obuče savršeno za svaku priliku, a ne samo glamurozne događaje.

Kejt Midlton je u utorak posetila Londonski univerzitet i ponovo je izabrala savršeno izdanje za ovu priliku.

Pored togas što je dokazala da ne pravi greške kada je moda u pitanju, ona je i opravdala svoj nadimak "štedljiva vojvotkinja" pojavivši se u kariranoj haljini koju je već nosila prošle godine, a čija je cena bila svega 17 funti, odnosno oko 2.300 dinara.

HALJINA VREDI 2000 DINARA Vojvotkinja se pojavila u nesvakidašnjem izdanju, brutalni komentari samo pljušte

Profimedia

 

Niame, nakon što ju je Kejt nosila u januaru 2020, haljina se rasprodala brzinom svetlosti, a sada se može kupiti jedino preko interneta i to za neverovatnih 125 funti, što je više i od prvobitne cene.

Po svemu sudeći, ovo je Kejtin omiljeni model haljine - midi dužina, uska u struku i sa lepršavim padom. Vojvotkinja kreaciju sa blago puf rukavima i mašnom oko vrata upotpunila diskretnim srebrnim minđušama i sivim salonkama od kroko-kože u kojima smo je takođe već videli.

SA BOGDANOM JE KATASTROFA Ceca Ražnatović otvorila dušu o svojoj vezi sa Srejovićem!

https://www.alo.rs/zabava/estrada/550909/sa-bogdanom-je-katastrofa-ceca-raznatovic-otvorila-dusu-o-svojoj-vezi-sa-srejovicem/vest

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading