KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST SE POMIRILI?! Bivši par uhvaćen zajedno!
EPA

Kim Kardašijan i Kanje Vest uslikanu su zajedno u jednom restoranu, što je pokrenulo glasine da se par pomirio ili da je cela priča oko razvoda bila samo marketinški trik. Mesecima se spekulisalo se o krahu njihovog braka, a u februaru ove godine par je potvrdio da se razvodi.

Kim i Kanje odlučili su kako je razvod za njih najbolja opcija, jer su, tvrde, između njih postojale nepomirljive razlike.Naime, u međuvremenu su počele da se dešavaju čudne situacije koje inače bivši supružnici ne rade.

Kim je podržavala Kanjea na promociji novog albuma "Donda", šetala je na bini u venčanici dok je on plakao i molio je da mu se vrati. Pojavila se su spekulacije da je njihov raskid samo marketinški trik i zaista sada počinjemo da verujemo da je tako.

Da su u dobrim odnosima dokazuju nedavno nastale paparaco fotografije u poznatom restoranu "Nobu" u Malibuu. Kim je bila u ljubičastoj kombinaciji od glave do pete i smeđoj, kožnoj jakni.

Fotografija na kojoj se jasno vidi je postavljena na društvene mreže, ali je vrlo brzo i uklonjena.

MLAD SI, TREBA DA PROŽIVIŠ Rada Manojlović i Haris otkrili kako su ga kolege ubeđivale da prekine s Radom, a evo zašto još uvek nisu venčani!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading