BRIZNULA U PLAČ NAKON PRESUDE! Britni Spirs je nakon više od 13 godina pakla slobodna žena, ukinuto starateljstvo njenom ocu!
EPA

Britni Spirs preplavile su emocije nakon što je sud u Los Anđelesu odredio da se njen otac Džejmi Spirs suspenduje sa mesta staratelja pop zvezde.

Sutkinja Brenda Peni naredila je da Džejmi Spirs bude suspendovan sa mesta staratelja, čime je Britni postala slobodna, nakon skoro 14 godina borbe.

Trenutna situacija nije održiva - rekla je sudija na ročištu i dodala da ovakav aranžman stvara "toksično okruženje".

Britni je briznula u plač kad je čula odluku sudije. Dugo je mislila da nikad neće doživeti dan kada će prestati očeva dominantna kontrola nad svakim aspektom njenog života, ali to se konačno dogodilo - rekao je izvor blizak pevačici za Page Six.

BRIZNULA U PLAČ NAKON PRESUDE! Britni Spirs je nakon više od 13 godina pakla slobodna žena, ukinuto starateljstvo njenom ocu!

EPA

 

- U šoku je i ostala je bez teksta, ali doslovno skače od sreće. Ovakvu radost nije osećala 13 godina - dodaje pomenuti izvor.

Inače, Britni je početkom septembra zatražila ukidanje očevog 13-godišnjeg starateljstva nad njom.

Metju Rozengart, advokat Britni Spirs, zatražio je da se ročište na kojem bi se u potpunosti prekinuo ugovor o starateljstvu održi u roku od 30 do 45 dana. Pozvao je i na istragu o ponašanju Džejmija Spirsa tokom trajanja starateljstva i doveo u pitanje njegovo upravljanje imovinom Britni Spirs.

Džejmija, koji je nadgledao imovinu svoje ćerke, zameniće Džon Zabel, ovlašćeni javni računovođa po izboru tima Britni Spirs, presudio je sudija. Zabel će postati privremeni fiducijarni konzervator.

BRIZNULA U PLAČ NAKON PRESUDE! Britni Spirs je nakon više od 13 godina pakla slobodna žena, ukinuto starateljstvo njenom ocu!

EPA

 

Sudija je takođe zakazao ročište za 12. novembar kako bi strane razgovarale o potpunom prestanku konzervatorskog prava, za šta su Britni Spirs, njen otac i drugi uključeni u aranžman rekli da ih podržavaju.

- Konzervatorska služba može i treba da se ukine i odmah prekine - rekao je Rozengart sudiji, dodajući da je spreman da predstavi sudiji „plan raskida“. DŽodi Montgomeri, konzervatorka sa licencom koja nadgleda zdravstvenu zaštitu Spirsove i druge lične poslove, takođe je nagovestila da će podržati prekid konzervatorstva i da bi mogla da sarađuje sa timom Spirsove na tom procesu.

Sudija Peni je takođe zakazala sudsko ročište za 13. decembar na kojem će strane razgovarati o pitanjima vezanim za takse različitih strana (ovo ročište će biti odvojeno od rasprave o prestanku konzervatorskog prava).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading