UDAJE SE ADRIJANA LIMA? Maneneka otkrila da je glumac odličan materijal za muža!
Profimedia

Vikend u Holivudu prošao je u znaku otvaranja novog muzeja Američke filmske akademije.

Uoči otvaranja, na gala veče stigle su najveće filmske zvezde koje trenutno predvode industriju koju će muzej slaviti. Od reditelja i producenata preko brojnih glumaca pa sve do muzičara i drugih javnih ličnosti.

UDAJE SE ADRIJANA LIMA? Maneneka otkrila da je glumac odličan materijal za muža!

EPA

 

Fešn izdanja s crvenog tepiha podsećaju na ona s dodela Oscara, Sofija Loren, Lejdi Gaga, Hali Beri, Nikol Kidman, Adriana Lima i mnoge druge zvezde izgledale su sjajno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Ipak, najveću pažnju privukla je Adrijana Lima koja je došla ruku pod ruku sa svojim dečkom, mladim glumcem i producentom koji se predstavlja kao Andre L treći. 

A ono špto je podiglo još veću prašinu jeste opis koji je bivša supruga Marka Jarića stavila ispod fotografije sa Andreom:

- Istorijska noć za Akademiju filmskih slika. I mi smo nagrađeni jednom. Materijal za muža je Andre L treći - napisala je Lima koja je nastavila da nabraja autore fotogradfije, kao i ko je bio zadružen za njenu frizuru, šminku i haljinu.

 

 

Sinoć ni srpkinje nisu zaostajale za holivudskim lepoticama, pa je na milanskoj nedelji mode naša blogerka Tamara Kalinić ponela  čuvene skupocene cipele. A koliko one koštaju i sve o tome pročitajte na portalu Najžena

KATARINA GRUJIĆ O ZAJEDNIČKOM ŽIVOTU SA GOBELJOM A ovako izgleda njihov stan vredan 400.000 evra (VIDEO)

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ahab

28.09.2021 15:22

Ja se čudim kako ju je uopšte i nahvatao?!?