INTERVJU KOJI ĆE UZBURKATI SVET Britni Spirs dolazi kod Opre da potpuno raskrinka oca i opiše teror kroz koji je prošla, sprema se haos!
EPA

Otkako se otrgla višegodišnje „kontrole" oca Džejmija, pop princeza Britni Spirs ne prestaje da iznenađuje svoje brojne fanove koji su i više nego srećni što njihova diva ponovo živi „onako kako to samo ona želi".

Gotovo svakim potezom uspela je da privuče ogromnu pažnju, od odabira advokata, a sada - i do planova da sedne sa Oprom Vinfri i uradi intervju baš onakav kakav su Megan Markl i princ Hari uradili, piše „Mirror".

Spirsova, prema daljim navodima tamošnjeg izvora, oseća da je sada dovoljno jaka da ispriča do detalja šta joj se sve izdešavalo dok je živela „pod kontrolom", što nema koga nije zateklo.

INTERVJU KOJI ĆE UZBURKATI SVET Britni Spirs dolazi kod Opre da potpuno raskrinka oca i opiše teror kroz koji je prošla, sprema se haos!

EPA

 

- Britni je intervju s Megan i Harijem baš dirnuo. U nekoliko klipova je ispratila čitavu priču i to joj se dopalo. Sad je baš traže za intervju, ali ona je „pikirala" Opru, baš zbog kraljevskog para i toga kako je njihov razgovor urađen - priča pomenuti izvor.

- Tim Vinfrijeve već i „sređuje teren" za pevačicu - tvrdi on.

SKANDAL! Kejt Midlton se pojavila u prekratkoj suknji i izazvala ogroman gnev javnosti, fotografija razgolićene vojvotkinje obišla svet!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading