MORALA SAM DA ABORTIRAM! Poznata glumica šokirala svet svojim priznanjem, otkrila mračne tajne koje je dugo držala u sebi!
EPA

Popularna glumica Uma Turman priznala je da je ostala u drugom stanju dok je kao tinejdžerka snimala film u Evropi. Ona je ostala trudna sa starijim muškarcem, ali je u dogovoru sa roditeljima donela odluku da abortira.

Američki guverner Greg Abot potpisao je u aprilu ove godine novi zakon o abortusu po kojem su pobačaji zabranjeni nakon šeste nedelje trudnoće u Americi, čak i u slučaju incesta ili silovanja.

EPA

 

Zakon je stupio na snagu ovog meseca, a tim povodom američka glumica Uma Turman napisala je kolumnu za "Vašington Post". Opisala je svoje iskustvo koje je doživela. Ostala je trudna kao tinejdžerka sa starijim muškarcem dok je glumila u Evropi, piše "Njujork Post".

 - Imala sam 15 godina kada sam počela da glumim, radeći u okruženju u kojem sam bila jedina klinka u sobi. U svojim kasnim tinejdžerskim godinama slučajno sam zatrudnela sa znatno starijim muškarcem. Živela sam putujući od grada do grada, daleko od svoje porodice, tek sam bila na početku karijere. Pokušavala sam da shvatim šta da učinim. Želela sam da zadržim dete, ali kako?" -  objasnila je Uma Turman.

EPA

 

Kada je razgovarala s porodicom, složili su se da je pobačaj najbolja odluka. Ona je priznala da joj je ovo bila jedna od najtežih odluka u životu. 

 - Imam 51 godinu. Ovo je bila jedna od mračnijih tajni koje sam dugo držala u sebi -  rekla je glumica. Uma ima kćer Maju i sina Levona koje je dobila u braku s glumcem Itanom Haukom. Ima i ćerku Lunu s bivšim verenikom Arpadom Busonom.

Pominjući teksaški zakon kojim se zabranjuje abortus ona je napisala kako se radi o krizi ljudskih prava.

 - Taj zakon je diskriminišući prema onima koji su u ekonomski nepovoljnom položaju. Tužna sam i zbog toga što se zakonom građani suprotstavljaju jedni drugima, stvaraju novi osvetnici koji će "loviti" one žene koje su u nepovoljnom položaju, uskraćujući im izbor da nemaju decu o kojoj nisu sposobne da brinu, ili gase njihove nade za buduću porodicu koju bi mogli da zasnuju -  zaključila je Uma Turman.

Komentari (0)

Loading