LJUBAVNIK MU JE BIO KUM NA SVADBI! Šok detalji iz života slavnog pevača zaintrigirali su ceo svet, a to nije sve!
Printscreen

O britanskoj a i svetskoj muzičkoj legendi Eltonu Džonu mnogo toga se zna jer je njegov život sam po sebi intrigantan.

Od kako je izašao film “Rocketman” ipak se saznalo malo više od onoga što je prosečan njegov fan mogao da zaključi iz žute štampe.

Pop zvezda oduvek je živela po svojim pravilima. O njegovoj seksualnosti dugo se šuškalo, a 1976. se izjasnio kao biseksualac.

Njegova porodica i prijatelji znali su da je on homoseksualac, pa je vest da se ženi ženom ostavila sve u šoku.

Tadašnju ženu Renati Blauel upoznao je dok je snimao svoj hit “Don’t Go Breaking My Heart”. Venčali su se u Australiji, a kum im je bio Džon Rid — tadašnji menadžer i bivši ljubavnik Eltona Džona.

- Bilo je to… kao da je odlučio da se prilagodi i ima “normalan” život - izjavila je jednom prilikom novinarka Lesli-En Džons.

Brak je potrajao četiri godine, a odmah nakon razvoda Elton je priznao da je gej.

Kada je, godinama kasnije, omogućen istopolni brak u Australiji, muzičar je izjavio:

- Pre mnogo godina, odabrao sam Australiju za svoje venčanje s predivnom ženom koju i dalje volim i divim joj se. Želeo sam više od svega da joj budem dobar muž, ali sam poricao to ko sam zapravo bio, što je kod moje supruge izazvalo tugu, a kod mene krivicu i kajanje - rekao je on tada.

Ovo nije prvi put da je bio sa ženom – mnogo godina ranije bio je veren sa devojkom po imenu Linda.

Pevač je sada u braku sa Dejvidom Furnišom za kog je više puta isticao da je ljubav njegovog života. Par ima dvojicu sinova, koje su dobili uz pomoć surogat-majke i nazvali ih Zakari Džekson Levon Furniš-Džon i Ilajdža Džozef Danijel Furniš-Džon.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading