KAUBOJKA DŽENIFER LOPEZ ZVEZDA MET GALA U Njujorku sinoć održan modni spektakl! (FOTO)
Profimedia

S obzirom na to da je prošla manifestacija otkazana zbog pandemije koronavirusa, ne čudi da su ljubitelji mode i šoubiz sveta jedva dočekali ovaj događaj koji baš svake godine na jednom mestu okupi zvijezde A-liste na jednom mestu, u muzeju umetnosti Metropolitan.

Profimedia

 

 

Ovogodišnja Met Gala održaće se u dva navrata, a sinoć je održan prvi, dok ćemo na drugi morati da sačekamo do maja 2022. godine.

Tema je bila "U Americi: Modni leksikon" (In America: A Lexicon of Fashion) koja je imala zadatak da prikaže radove dizajnera koji su obeležili američku modnu istoriju poput Oscara de la Rente, Diane von Furstenberg i Karoline Herere, dok će se drugi deo, predviđen za 5. maj 2022. godine, održati pod nazivom "U Americi: Modna antologija" (In America: An Anthology of Fashion).

Profimedia

 

 

Ove godine domaćin Met gala manifestacije, bila je pevačica Bili Ajliš koja je sve oduševila toaletom modne kuće Oskar de la Renta.

Profimedia

 

 

Svojim stajlingom modne kuće Versaće oduševio je i muzičar Lil Nas Iks koji je došao u zlatnom oklopu, ali je definitivno diva večeri bila Dženifer Lopez u kreaciji Ralfa Lorena.

 

 

Ona je obukla haljinu u kaubojskom stilu, a iako Ben Aflek nije prošetao s njom crvenim tepihom, njih dvoje viđeni su kasnije zajedno. Više o Met Gala 2021. pročitajte na portalu Naj žena. 

 

BONUS VIDEO:

NINA NA INSTAGRAMU TOP, U STVARNOSTI ŠOK! Starleta uhvaćena bez trunke šminke, ne liči na sebe!

 

Komentari (0)

Loading