BIJONSE SAZNALA DA JE POTOMAK ROBOVLASNIKA Pevačica u šoku nakon istraživanja porodičnog stabla, evo kako se sve desilo
Foto: Printscreen/instagram

Američka pevačica Bijonse, danas puni 40. godina. Iza sebe ima uspešnu karijeru, a pred jubilej, sumirala je svoj životni put koji nije bio nimalo lak. Uz mnogo odricanja, ona je uspela da postane diva muzičke scene, uspešna preduzetnica, suprugai majka troje dece.

Svet u koji je uplovila ju je stavio pred brojne izazove sa kojima je morala da se suoči, a sada je pričala i o posledicama surovosti šou-biznisa.

U ovom poslu toliko vašeg života ne pripada vama, osim ako se za to izborite. Borila sam se da zaštitim svoj razum i svoju privatnost, jer o tome ovisi kvalitet mog života. Rezervisana sam, osim za ljude koje volim i kojima verujem. Oni koji me ne poznaju i nikada me nisu upoznali mogli bi to protumačiti kao da imam zid oko sebe – istakla je Bijonse.

– Mislim da sam, kao i mnoge žene, osetila pritisak da budem okosnica svoje porodice i svoje firme, i nisam shvatala koliko to utiče na moje psihičko i fizičko blagostanje. Nisam uvek sebi bila prioritet. Više od pola života borim se s nesanicom zbog turneja. Tu su i godine trošenja mišića zbog plesanja u štiklama. Takođe, stres na mojoj kosi i koži, od sprejeva i boje, vrućine uvijača i nošenja teške šminke za vreme znojenja na sceni – objasnila je pevačica.

Pevačica je ostvarila veliki uspeh na poslovnom i privatnom planu, a oduvek ju je zanimalo ko je zapravo njen otac. Naime, istražujući korene, pevačica je došla do šokantnog saznanja – da je zapravo ćerka robovlasnika.

Nedavno sam istraživala svoje poreklo i saznala sam da sam potomak robovlasnika koji se zaljubio u jednu od svojih robinja i oženio je. Trebalo mi je vremena da svarim ta saznanja – kazala je šokirana Bijonse.

Propitkivala sam šta to sve znači i pokušala stvari staviti u neku perspektivu. Sad verujem da je to razlog zašto me Bog blagoslovio s blizancima koje sam rodila. To je bilo prvi put da je u meni mogla koegzistirati muška i ženska energija, i rasti u meni. Molim se za to da sam uspela da uništim kletvu koja je moju porodicu pratila generacijama, te da će moja deca imati lakši život – ispričala je ona.

BONUS VIDEO:

O NJENOM JUČERAŠNJEM STAJLINGU SVI PRIČAJU! Edita Aradinović je glavna tema na društvenim mrežama, a evo odakle inspiracija za taj kostim!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading