JECALA JE SATIMA! Poznata pevačica šokirala odlukom da se povlači, prolazi kroz haos zbog bolesti!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Džesi Džej (33) objavila je da će se na neko vreme povući sa društvenih mreža zbog zdravstvenog stanja. Svoj oproštaj podelila je sa 10 miliona fanova koji je prate na Instagramu.

Džesi se već više od šest meseci bori sa Menierovom bolešću. To je bolest unutrašnjeg uha koju karakterišu napadi vrtoglavice, mučnine i povraćanja, kao i šum u uvu i pojava nagluvosti.

O svom je stanju progovorila sredinom avgusta i opisala kako joj je posebno teško palo što bolest utiče na njen glas.

- Juče sam pokušala da otpevam pesmu koju inače sa lakoćom pevam i nisam mogla. Problem nije moj glas, ali bolest mi utiče na glas. Jecala sam. Satima. Dopustila sam da osetim deo koji je slomljen u meni, a koji često ignorišem iako ne bi trebalo. Šest meseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije - napisala je tad, između ostalog, i dodala da nastoji da bude pozitivna.

U poslednjoj objavi je ipak obavestila fanove da će se povući sa društvenih mreža dok joj ne bude bolje.

- Nestaću sa društvenih mreža na neko vreme i 100 posto fokusa usmeriti na sebe i rešavanje onog što se događa sa mojim telom. Pišem to zbog ljubavi i poštovanja prema fanovima koji me ovde prate i podržavaju. Vidimo se kad ovakve slike budu nastale u sadašnjem trenutku, a ne budu samo prisećanje - napisala je uz fotografiju na kojoj peva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading