TRUDNA SKARLET JOHANSON Glumičin suprug sve otkrio na svom nastupu!
Profimedia.rs

Informaciju da je slavna glumica trudna sa javnošću je podelio njen suprug Kolin koji je ovo otkrio na svom stend ap nastupu. On od uzbuđanja nije mogao ovu infomaciju da sačuva pa ju je javno izrekao.

TRUDNA SKARLET JOHANSON Glumičin suprug sve otkrio na svom nastupu!

Profimedia.rs

 

 

Nekoliko meseci unazad spekulisalo se da je Skarlet u drugom stanju što ona nije komentarisala, ali je sada Kolin potvrdio zvanično i to na jednom od svojih stend ap nastupa, prenosi Miror.

- Imaćemo bebu i to je neverovatno - uzbuđeno je rekao Kolin na svom nastupu u Kentakiju.

Par je u braku od 2020. godine, nakon trogodišnje veze, a Skarlet iz svog prvog braka sa francuskim novinarom Romanom Duriakom ima šestogodišnju ćerku Doroti.

 

 

Kako se Skarlet nije pojavljivala na promocijama i događajima vezanim za novi Marvelov film ''Crna udovica'' u kom tumači glavnu ulogu, a ujedno je i izvršni producent, te je u emisijama u kojima je gostovala snimana do ramena, javnost je počela da sumnja da je glumica u blagoslovenom stanju, a sada je to i zvanično.

Kolin i Skarlet venčali su se u Njujorku u njenoj kući prošlog oktobra, želeli su malu i intimnu ceremoniju, a i Korona virus ih je ograničio sa mestom održavanja venčanja, tako da su odlučili da naprave proslavu u najužem krugu porodice i prijatelja gde će se svi osećati opušteno i sigurno.

BONUS VIDEO:

BRENA ULAŽE PARE OD GRANDA U NOVI POSAO Ja sam biznismenka već 40 godina, a ovo će biti potrebno ženama bez obzira na kilažu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading