KEJT I MEGAN ZAKOPALE RATNE SEKIRE! Zaove nakon svih skandala rešile da obnove odnos, rade na novom projektu, a šta će reći Elizabeta na sve to?!
EPA

Nedavno je odjeknula vest da su vojvotkinje Megan Markl i Kejt Midlton popravile odnos, a kako sada navode američki medji, na pomolu je i poslovna saradnja.

Iako su odnosi u britanskoj kraljevskoj porodici već neko vreme narušeni, kako je otkrio izvor sa dvora, čini se da su Kejt Midlton (39) i Megan Markl (40) bliže nego ikada, a izvor je za američke medije otkrio kako razgovaraju i o zajedničkoj saradnji.

- Megan i Kejt zapravo se jako dobro slažu i često su u kontaktu. Megan je sa njom razgovarala o saradnji na projektu za "Netfliks" - otkrio je izvor.

EPA/ Stephen Lock

 

Radi se o dokumentarnom filmu koji bi istakao dobrotvorni rad Kejt Midlton, kao i njen uticaj koji je ostavila filantropijom.

Kako je dodao izvor, Kejt je navodno oduševljena i polaskana ponudom te smatra da je njihova saradnja prvi korak ka izgradnji boljih odnosa sa Megan.

Podsetimo, Megan i princ Hari prošle godine potpisali su višegodišnji ugovor sa "Netfliksom", a dogovorili su da će producirati ekskluzivan sadržaj, dokumentarce, emisije, igrane filmove i programe za decu i odrasle.

Meghan se nedavno ponovno našla u centru medijske pažnje kada ju je njen polubrat Tomas Markle nazvao "plitkom".

Komentari (2)

Loading
Koviljka

17.08.2021 06:22

Kako jedan novinar iz Srbiji nezna sta je zaova a sta jetrva ?Da li je I to pomodarstvo Ili neznanje ?