MAJCI NISAM DAO NI CENT SVOG BOGATSTVA! Kventin Tarantino je zbog jedne rečenice dao obećanje koje nikad nije prekršio!
EPA

Legendarni reditelj Kventin Tarantino nedavno je otkrio da još uvek nije prekršio obećanje koje je dao kada je imao samo 12 godina, a tada je odlučio kako novac koji zaradi od pisanja scenarija i režiranja filmova nikad neće podeliti sa svojom majkom.

MAJCI NISAM DAO NI CENT SVOG BOGATSTVA! Kventin Tarantino je zbog jedne rečenice dao obećanje koje nikad nije prekršio!

EPA

 

Prema pisanju stranice Parents, majka poznatog reditelja nije podržala njegov san o građenju karijere u filmskoj industriji. Tarantina je to navelo da se obaveže da nikada neće podeliti svoju zaradu s njom.

U podkastu “The Moment” rekao je kako se u školi neretko suočavao sa manjkom razumevanja za njegovu strast prema pisanju. Nastavnici su na njegov hobi gledali kao na buntovništvo, a majka se nije trudila da sakrije nezadovoljstvo njegovim odabirom.

- Rekao sam joj: "Dobro. Kada ostvarim uspešnu karijeru, nećeš dobiti ni cent moje zarade. Neću ti kupiti kuću. Neću ti platiti letovanje. Nećeš dobiti ni automobil. Ništa ti neću dati, samo zato što si to rekla” - ispričao je reditelj.

Dodao je kako se ne slaže s tvrdnjom da je njegovu majku potrebno pohvaliti jer je svojim stavom uspela da ga navede da se potrudi i ostvari svoje snove:

- Postoje posledice za ono što radite i govorite vašoj deci, odnosno posledice za vaš sarkastični ton i vređanje stvari do kojih je njima stalo - izjavio je Tarantino.

BONUS VIDEO:

PETICIJA ZA ZABRANU ULASKA U SRBIJU NIŠTA NIJE VREDELA! Džala Brat i Buba Koreli borave u Beogradu, iz inata postavili fotku! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Živana

15.08.2021 05:35

Nije ona ni tražila od tebe dok se tako hvališ. A opet i sram te bilo da postupiš tako prema ženi koja ti je život podarila i sav taj uspeh bez obzira na njeno negiranje u koje "tad" nije verovala!