VEST KOJA JE OBIŠLA SVET! Dženifer Aniston u tajnoj vezi sa kolegom iz kultne serije Prijatelji, sve se na kraju saznalo!
EPA

Glumica Dženifer Aniston i njen kolega Dejvid Švimer navodno su bliskiji nego ikada, pišu američki mediji!

Kako tvrdi magazin Closer, glumac, koji inače živi u Njujorku, u poslednje vreme provodi mnogo vremena u Dženiferinoj vili u Los Anđelesu, a dodatno su se zbližili nakon nedavnog okupljanja povodom snimanja projekta Friends Reuinon, u kom su pričali o seriji "Prijatelji", u kojoj su igrali par.

- Posle ponovnog okupljanja, postalo je jasno da je prisećanje na prošlost uzburkalo osećanja kod oboje i da je hemija koju su uvek "zakopavali" još uvek tu - rekao je za Closer izvor blizak paru.

EPA

 

- Provode vreme u Dženinoj kući, ona sprema večere, uživaju u vremenu koje provode zajedno, ćaskaju i smeju se - dodaje izvor.

Podsetimo, Dejvid Švimer je tada priznao da je bio zaljubljen u Dženifer Aniston dok su igrali Rosa i Rejčel, a ona je dodala da je i sama bila zaljubljena do ušiju u svog kolegu! Ipak, Švimer je istakao da je jedno od njih dvoje uvek bilo u vezi s nekim, zbog čega ipak nisu prešli grnaicu prijateljstva.

- Svoje divljenje i ljubav smo usmerili na Rosa i Rejčel - rekao je Švimer.

Nakon što su samo manje poznati mediji preneli pisanje ovog lista, ubrzo je priču o vezi Dženifer Aniston i Dejvida Švimera preneo i britanski Independent, koji je stupio u kontakt s predstavnicima za štampu poznatih glumaca, ali odgovora i dalje nema.

Komentari (0)

Loading