NAJLUKSUZNIJI ODMORI SVETSKIH ZVEZDA: Ove destinacije biraju Bijonse i Kim, a ova pevačica je samo za jahtu iskeširala 350.000$!
EPA

Slavni često posećuju najpopularnije destinacije sveta, a u želji da uživaju u luksuzu i komforu, izdvajaju ogromne količine novca. Ovo su neki od najskupljih i najluksuznijih odmora slavnih, koji će vas ili ostaviti bez daha ili vam dati dozu inspiracije prilikom planiranja vašeg odmora.

EPA

 

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez u Francuskoj

Iako više nije u vezi sa Aleksom Rodrigezom, kada su tek počeli da se zabavljaju, trošili su neverovatne količine novca na zajednička putovanja.Na samom početku veze posetili su Francusku, što su naravno učinili privatnim avionom koji ioh je koštao nešto više od 350.000 dolara. Za iznajmljivanje jahte bivši verenici izdvojili su 160.00 dolara, dok su hotelsku sobu u Parizu platili više od 11.000 dolara, piše "Eonline".

Kajli Džener na Turksu i Kaikosu

Kajli Džener osvojila je svet kozmetike i brzo se našla na vrhu liste bogatih osoba – sa samo 21 godinom života, Kajli je proglašena za najmlađu samoostvarenu milijarderku. Samim tim, nje iznenađenje što je ova mlada devojka odlučila da uživa u svom novcu, trošeći ga između ostalog in a godišnje odmore. Kajli je povela svoje prijateljice, Sofiu Riči i Stejsi Karanikolau, na godišnji odmor, kako bi zajedno proslavile lansiranje njene kozmetičke linije i prema navodima, nije štedela kada se radilo o uživanju i luksuzu. Naime, Kajli je trošila 6.000 dolara dnevno samo na smeštaj, prenosi "House Beautiful".

Printscreen

 

Kanje Vest i Kim Kardašijan na Bahamima

Kanje Vest jedno je od najvećih imena na sceni mode i muzike, sa bogatstvom koje je procenjeno na 1.8 milijardi dolara. Kada se to iskombinuje sa novcem njegove tadašnje supruge, Kim Kardašijan, definitivno može sebi priuštiti odmor iz snova.Kada je proslavljao svoj četrdeseti rođendan, Kanje i Kim su iznajmili ogromnu vilu na privatnom ostrvu koje je deo Bahama. Prema navodima potrošili su 443.000 dolara nedeljno na ovo vrhunsko uživanje, piše "Observe".

Komentari (0)

Loading