HOLIVUD U BEOGRADU Bivši dečko Sema Smita snima s Bondom!
Foto: Tanjug

Osim Danijela Krejga, u glavni grad Srbije stigao i Brendon Flin.  Drugi deo filma Nož u leđa snima se u studiju van Beograda, a popularnom Britancu se na setu pridružila i zvezda serije 13 razloga zašto

Ovih dana srpska prestonica puna je holivudskih glumaca, a osim Danijela Krejga, u Beogradu već nekoliko dana borave i Dejv Batista, ali i mladi glumac Brendon Flin, koji se proslavio ulogom u seriji „13 razloga zašto“.

HOLIVUD U BEOGRADU Bivši dečko Sema Smita snima s Bondom!

Foto: Tanjug

 

Kako Alo! saznaje od izvora bliskog produkciji, sva trojica su u Beograd stigla zbog snimanja nastavka filma „Nož u leđa“, u kojem Krejg tumači glavnu ulogu, a u našoj prestonici će se zadržati nekoliko nedelja.

- Krejg je sa ćerkom Elom stigao u subotu ujutru i odseo je u luksuznom hotelu u strogom centru grada, dok su Brendon i Batista smešteni u drugom hotelu. U Beogradu bi trebalo da se zadrže nekoliko nedelja, a snimanje se odvija u jednom studiju na periferiji Beograda - ispričao je naš izvor, i dodao da su svi saradnici iz Srbije koji su angažovani na ovom projektu morali da potpišu ugovor o diskreciji.

- To znači da niko ne sme javno da govori o detaljima snimanja, a nije čak ni poznato koliko će se glumačka ekipa zadržati u Srbiji - kaže naš izvor.

Inače, nadaleko čuveni Krejg koji se proslavio filmovima o agentu Džejmsu Bondu ovaj put će zaigrati s Brendonom Flinom, zvezdom Netfliksove serije „13 razloga zašto“. Dvadesetsedmogodišnji glumac pored posla kojim se bavi širokoj javnosti je poznat i kao bivši dečko britanskog muzičara Sema Smita.

Brendon je o svojoj seksualnosti javno progovorio sa 23 godine, a tada je otkrio da je ljubav sa Semom Smitom krenula diskretno. Par je vrlo brzo obelodanio svoju romansu, a tada su svetski mediji spekulisali da će se čak i venčati.

- Konačno je došlo vreme da budem srećan - izjavio je Smit 2018. godine u razgovoru za „V magazin“.

Međutim, iako je sve delovalo idilično, njihova veza je potrajala samo osam meseci, a Brendon je Semu poslužio i kao inspiracija za numeru „Kako spavaš“, koja je nastala posle njihovog raskida.

Smit: Gej parovi treba da budu u javnosti

Vezu mladog umetničkog para Brendona Flina i Sema Smita mediji su pratili od trenutka kada su priznali da su zajedno, a tada su ih paparaci često fotografisali, a na mnogim fotografijama se vidi kako se šetaju, drže se za ruke i ljube.

- Veza sa Brendonom je bila zaista sjajna, a razišli smo se na lep i civilizovan način. Nije mi smetalo što su nas paparaci stalno pratili jer je važno i da gej parovi budu zastupljeni u javnosti - rekao je Sem svojevremeno.

HOLIVUD U BEOGRADU Bivši dečko Sema Smita snima s Bondom!

Foto: Profimedia

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading