DŽENIFER LOPEZ NOVIM DETALJEM NA TELU DOKAZALA KOLIKO VOLI BENA! Paparacima ništa nije promaklo! (FOTO)
EPA

Nakon prve fotografije koju je objavila sa Benom i ozvaničenja veze s nekadašnjim verenikom, prati se svaki korak poznatog para

Vest o pomirenju nekadašnjih verenika, pevačice Dženifer Lopez i glumca Bena Afleka, već se čini da je vest godine. Malo je reći da su fanovi širom sveta oduševljeni što ovaj par ponovo, nakon 17 godina, vide zajedno, neizmerno zaljubljene i srećne.

Iako su se na početku trudili da svoju vezu sakriju od javnosti, paparaco fotografije odale su ovo dvoje slavnih da su obnovili romansu, a pevačica je juče konačno na svom instagram-nalogu prvi put objavila fotografiju sa Aflekom.

O tome kakve su njihove emocije svedoči i ogrlica koju Dženifer nosi ovih dana. Naime, Lopezovu su u šopingu u Monaku “uhvatili” paparaci, a na fotografijama se vidi da na njenoj zlatnoj ogrlici piše “Ben”. Pored ogrlice nalazi se i lančić sa srcima, što govori o tome koliko je jaka njena ljubav prema Afleku.

Za tu šetnju svetska muzička diva obukla je belu haljinu, koju je upotpunila šeširom i torbom sa zlatnim lančićima, a izgledala je besprekorno, kao i uvek.

Ono što je zanimiljivo jeste to da je bivši verenik Lopezove Aleks Rodrigez u istom trenutku bio na svojoj jahti u Monaku.

Koliko je jaka ljubav JLo i Afleka, svedoče i navodi izvora inostranih medija, koji tvrde da će se par uskoro venčati.

Ben ne bi dozvolio da Džen pobegne i drugi put. Nova veza je tehnički duga samo par nedelja, ali u stvarnosti oni samo nastavljaju tamo gde su nekada stali – rekao je nedavno izvor za „OK magazin”.

Oni znaju sve jedno o drugom, i dobro, i loše, i ružno. Ne počinju iz početka – dodao je izvor.

Inače, Ben je u izuzetno dobrim odnosima sa decom svoje partnerke, što je njoj veoma važno.

Insajder „E!Newsa” ispričao je kako par dosta vremena provodi sa decom, u šetnjama i igri. Pevačicini naslednici sa njima su proveli 4. jul u Hemptonsima, dok su decu glumca nekoliko dana kasnije navodno izveli na ručak u Los Anđelesu.

Podsetimo, Aleks Rodrigez i Dženifer Lopez raskinuli su veridbu u aprilu ove godine. Ubrzo je JLo uplovila u vezu sa Aflekom, dok se za Rodrigeza šuška da je u romansi sa Kim Kardašijan, koja se nedavno rastala od repera Kanjea Vesta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

27.07.2021 20:25

Iluzija je da nastavljaju tamo gde su stali, da znaju sve jedno o drugom. Nakn 17 godina to vise nisu iste osobe. Zivot ih je promenio i moraju ponvo da se navikavaju jedno na drugo i ponovo upoznaju. Dogodice se da ce se probuditi jednog jutra i ukapirati da je osoba pored stranac, da to nije ljubav od pre 17 godina, da nemaju vise isti nteres. Nece opstati. Neverujem da ce ga JL. PIJANOG VOZITI PO SENATORIJIMA. To nije njen stil.