ZBOG MENE SMO TU GDE SMO, NEZAHVALNI STE! Damiano David besan, bend pred raspadom?! (VIDEO)
EPA

Na mrežama se pojavio snimak u kom se Damiano David svađa sa basistkinjom Viktorijom, a sve iz razloga što ga, po njegovom mišljenju, ne cene u bendu koliko misli da bi trebalo.

ZBOG MENE SMO TU GDE SMO, NEZAHVALNI STE! Damiano David besan, bend pred raspadom?! (VIDEO)

Printscreen

 

Pobednici Evrovizije i svetska senzacija, bend Mansekin pre samo desetak dana objavili su spot za pesmu "I wanna be your slave" i još jednom pomerili granice svojim performansom.Obožavatelji su spot jedva dočekali, a sada se nestrpljivo očekuju i novi projekti.

Poslednjih dana ni Damiano, ni ekipa, nisu se preterano oglašavali na Instagramu, što do skora nije bio slučaj, a mnogi su sve to povezali sa "nevoljama u raju", odnoso spekulacijama da nisu baš toliko složni koliko se mislilo.

ZBOG MENE SMO TU GDE SMO, NEZAHVALNI STE! Damiano David besan, bend pred raspadom?! (VIDEO)

EPA

 

Naime, poslednjih dana konstantno se pojavljuje snimak Damianove svađe sa basistkinjom Viktorijom u kojoj pevač jasno ističe da mu se ne dopada kako ga tretiraju.

Naime, Viktorija je sve vreme pokušava da shvati u čemu se radi, i zašto je Damiano nervozan, te su spominjali i ponos kao takav, na šta je on odgovorio da se radi o tome da se podrazumeva da neke stvari ne mora da im govori. 

Kako se iz spornog snimka moglo videti, Damianu je zasmetalo što je on uvek tu za sve, a kad je njemu loše nikoga to ne zanima. 

Snimak je nastao u vozu, na jednoj od turneja, a Damiano je u jednom trenutku i prokomentarisao da su tu gde jesu zahvaljujući njemu i njegovom "cimanju i trudu", kao i da su nezahvalni, te da samo želi da bude ispoštovan do kraja.

Da li je ovo početak kraja ili je ovaj snimak pušten u javnost zarad marketinga, to samo oni znaju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading