UJAK ME JE SILOVAO OD MOJE PETE GODINE! Ispovest poznate glumice ostavila svet u šoku, priznala je sve porodici, a njihova reakcija će vas razbesneti
EPA

Slavna glumica Teri Hačer (41), koja je na našim prostorima postala prepoznatljiva po ulozi iz hit serije “Očajne domaćice”, progovorila je o zlostavljanju koje je doživela u detinjstvu.

U intervjuu za magazin “Vanity Fair”, na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, glumica je progovorila o stravičnom iskustvu. Teri je priznala da se dugo borila sa traumama od se*sualnog zlostavljanja koje je u periodu od pete do devete godine života doživljavala od svog ujaka.

Bila sam uverena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe – počela je Teri.

Hačerova je ono što joj se dešava krila od roditelja, iz straha koji je osećala. Ipak, majka je primetila njeno čudno ponašanje u prisustvu ujaka, a majčinski instikt naterao je da ćerku sklanja od njega koliko je to moguće. Tada devojčica Teri govorila je majci da se ne ljuti na ujaka.

Svi smo ćutali, tako nam je bilo lakše. Razmišljala sam jesam li luda, da li možda izmišljam? Žrtvama je lakše da veruju da je to plod mašte, nego da se suoče sa istinom – govori glumica objašnjavajući da se zlostavljanje dogodilo više puta i da je trajalo do njene osme ili devete godine.

UJAK ME JE SILOVAO OD MOJE PETE GODINE! Ispovest poznate glumice ostavila svet u šoku, priznala je sve porodici, a njihova reakcija će vas razbesneti

EPA

 

Kada je do nje došla informacija da je njen ujak, Ričard Hajs Stoun, optužen za zlostavljanje druge dve devojčice, od kojih je jedna u tinejdžerskim godinama zbog toga počinila samoubistvo, Hačerova je odlučila da o zločinu progovori.

Naime, skandal oko silovanja izbio je kada se devojčica Sara Van Klimput ubila, a pre samoubistva ostavila poruku u kojoj je pisalo: Sigurno se pitate zašto je normalna tinejdžerka učinila ovo. Pa, pitajte Dika zašto.

– Potpuno sam bila pometena bolom te devojčice – kazala je Teri Hačer.

Pomislila sam, čoveče, to je moglo i meni da se dogodi. Svaki dan sam osećala taj bol. Ja nisam pokušala da se ubijem, ali sam sigurno pomišljala na to - dodala je ona.

Nadimak “Dik” policiju je doveo do Stouna, koji je bio blizak prijatelj porodice stradale devojčice. Tada je glumica napokon progovorila o svojoj prošlosti.

Ričard Hajs Stoun umro je u zatvoru za vreme služenja kazne. Osuđen je zbog smrti devojčice na 14 godina zatvora, a umro je odsluživši samo šest godina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
kiril

19.07.2021 13:13

Zašto ?, kad je napunila mnogo godina, priča o silovanju kad je imala samo 5 godina ? i navodno, dugo vreme je bila silovana ???.