RAZLOG ĆE VAS OSTAVITI U ŠOKU Posle svih pljuvanja i uništavanja porodice, Megan i Hari sada hoće da se vrate u Britaniju
EPA

Uprko svim neprijatnostima koje im je priuštio kraljevski život, zatim beg u Kaliforniju i intervjuu sa Oprom, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa žele kraljevsko krštenje za svoju Lilibet Dajanu uz prisustvo kraljice Elizabete.

EPA

 

Ove namere para Hari je navodno izneo tokom svog boravka u Velikoj Britaniji poičetkom jula kada je stigao kako bi sa bratom otkrio statuu svoje pokojne majke, princeze Dajane.

- Hari je nekolicini ljudi rekao da Lili, baš kao i njenog brata, žele da krste u Vindzoru - rekao je kraljevski izvor za Daily Mail i dodao kako sa radošću očekuju trenutak kad će okolnosti to dozvoliti.

Ovo bi bila prva poseta Megan Markl Velikoj Britaniji otkako su prošle godine napustili kraljevske dužnosti. Zanimljivo je da Lili ni šest nedelja nakon rođenja, prema službenoj kraljevskoj stranici, još uvek nije dobila osmo mesto u redu za nasledstvo koje joj pripada.

Podrazumeva se da će se lista ažurirati tek nakon krštenja, kada će Lili kraljičinog drugog sina Endrua pogurati na deveto mesto.

Njenog brata Arčija nadbiskup je krstio 2019. godine u strogoj tajnosti u kapelici Svetog Đorđa u Vindzoru, a među 25 pozvanih gostiju koji su tog dana diskretno stigli kroz zadnji ulaz nije bilo kraljice.

Iako je tradicija da kumove kraljevskih beba treba najaviti unapred, najkasnije ujutro na dan krštenja, Hari i Megan su to odbili i nisu potvrdili ni jedno ime.

Foto: Shutterstock

 

Zbog insistiranja na privatnoj ceremoniji za 25 osoba i neotkrivanja identiteta Arčijevih kumova, Hari i Megan su se u ono vreme suočili s brojnim reakcijama.

- Krštenje nikad ne sme da bude privatno. To je javno pokazivanje Božje ljubavi - rekao je za BBC dekan Čelmsforda Nikolas Henšal.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su medijima dopustili praćenje svakog krštenja njihove djeceporodica "oduševljena" sa željom i nadanjima vojvoda od Saseksa oko krštenja Lilibet Dajane, još nije poznato.

Sve najnovije vesti iz svetskog džet seta, čitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading