MALO, MALO PA ZAGLAVE NA SUDU: Nakon borbe za starateljstvo, Bred Pit i Anđelina Džoli se ponovo sude, ovog puta zbog novca!
EPA

Anđelina Džoli prodaje svoj udeo u vinariji i celom poslovanju sa vinima koje ona i njen bivši muž Bred Pit zajednički poseduju.

EPA

 

Ona želi da proda i svoj deo Nouvel LLC, kompanije smeštene u Luksemburgu koja vodi poslove vezane uz vinograd Chateau Miraval, koji je sa Pitom kupila u Francuskoj 2011. godine. Bivši supružnici u vinogradu imaju jednaki udeo.

Američki portal piše da je uložila zahtev u Los Anđelesu da se ukloni privremena zabrana pristupa njihovoj imovini, koja je usledila automatski kad je 2016. zatražila razvod. Sudija tek treba da odgovori na glumičin zahtev za pomeranje automatske privremene zabrane pristupa imovini, ali njen zahtev po hitnom postupku već bio odbačen u junu.

Glumičin pravni tim rekao je za strane medije kako su bivši supružnici dosad imali dugotrajne pregovore, ali nisu uspeli da se dogovore. Anđelina je sada našla kupca sa treće strane.

EPA

 

Inače, bivši supružnici su u poslednjih pet godina potrošili više od milion dolara na brakorazvodnu parnicu i borbu za starateljstvo nad decom.

Sve najnovije vesti iz svetskog džet seta i iz života poznatih ličnosti, čitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading