VOLEO BIH DA UPOZNAM NOLETA! Poznati holivudski glumac oduševljen Srbijom i teniserom, želi da je poseti, a imao je poruku i za Đokovića
Foto: ATA Images

Američki glumac poreklom iz Hong Konga, Bajron Man, sarađivao je sa mnogim slavnim imenima, poput Ričarda Gira, Stivena Sigala, Dvejna Džonsona, Kristijana Bejla i drugih.

Sada je otkrio i da li je, možda, imao priliku da sarađuje i sa nekime iz Srbije i zna li neka imena naših glumaca i reditelja.

Ne, ne verujem. Osim ako mi nisu prećutali da su iz Srbije. Mislim da do sada nikada nisam sarađivao sa rediteljima ili glumcima iz Srbije, ali se zaista nadam zajedničkoj saradnji u bližoj budućnosti – rekao je on za gorepomenuti list.

Bajron je rekao i šta misli o Srbiji i Srbima.

Upravo sam rekao “Ja volim Srbiju”, u video snimku. (smeh) Imam nekoliko prijatelja iz Srbije. Verovali ili ne, u Hong Kongu živi veliki broj Srba, koji rade različite stvari. Upoznao sam jedan par i oboje su arhitekte. Voleo bih da posetim Beograd, video sam slike, čuo sam priče… Voleo bih uskoro da posetim Srbiju i razumeo sam da se dosta filmova snima u Srbiji. Uskoro ću snimati u Rumuniji, na jesen, i nadam se da ću jednog dana imati sreće da snimam i u Srbiji, jedva čekam - istakao je glumac.

VOLEO BIH DA UPOZNAM NOLETA! Poznati holivudski glumac oduševljen Srbijom i teniserom, želi da je poseti, a imao je poruku i za Đokovića

EPA

 

Ipak, postoje naše javne ličnosti za koje je čuo.

- Za Novaka Đokovića. Obožavam da igram tenis, kao i mnogi članovi moje porodice. Zaista se nadam da ću ga upoznati u budućnosti i, molim vas, recite mu da me kontaktira, neka mi piše na Instagramu! (smeh) Čuo sam i za reditelja Emira Kusturicu i njegove filmove koji su se probili u Holivudu - istakao je Man za pomenuti medij.

Bajron Man zvezda je filmova “Street Fighter”, “Skyscraper”, “The Man With The Iron Fist”, “The Big Short”, kao i serije “Wu Assassins”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading