BRITANIJA DANAS OBELEŽAVA 60.ROĐENDAN PRINCEZE DAJANE Njena statua krasiće Kensingtonsku palatu, sinovi među prvima na licu mesta (FOTO)
Tanjug

Za Veliku Britaniju danas je važan dan. Naime, iako princeze Dajane nema već 24 godina, njen duh se oseća u svakoj pori društva, a danas, na dan njenog rođendana, biće postavljena statua Lejdi Di u vrtu Kensingtonske palate.

Tanjug

 

Čuveni Kensingtonski vrt "Sanken garden" otvoren je za posete javnosti, a pre nekoliko godina u njemu je zasađeno Dajanino omiljeno belo cveće. Ideja da se na dan njenog rođendana postavi statua u ovom vrtu došla je od njenih sinova, princa Harija i princa Vilijama, koji inače živi u Kensingtonskoj palati sa svojom suprugom Kejt i troje dece.

Tanjug

 

Već od juče fanovi princeze Dajane se okupljaju ispred kapija palate, gde ostavljaju cveće i pisma, kao i njene fotografije, a danas u toku dana će biti postavljena njena statua, ali u prisustvu malog broja ljudi, kako bi se vodilo računa o merama borbe protiv kovida. Ukoliko situacija bude normalizovana, veća ceremonija biće organizovana u septembru, akda bi trebalo da se pojave i specijalni gosti, poput Eltona Džona.

Pogledajte OVDE sud doneo konačnu odluku u slučaju Britni Spirs

Komentari (0)

Loading