VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Poznata pevačica napravila šokantnu promenu, fanovi u šoku sumnjaju da je otišla pod nož i operisala čelo! (FOTO)
Profimedia

Rijana je apsolutna kraljica transformacija, a njene frizure najkopiranije su frizure prethodnih godina. Osim kratke kose s dužim šiškama sa strane, pravi bum su doživele i njene velike crvene kovrdže.

Ipak, pravu revoluciju među obožavateljkama prouzrokovala je 2012. godine kada se odlučila na pixie frizuru. Brojne dame pohrlile su tada u frizerske salone kako bi postigle istu frizuru.

Pevačica trenutno boravi u Nujorku a njene najnovije fotografije otkrivaju kako se ponovno odvažila da nosi kratku frizuru.

Uporedne fotografije Rijaninog izgleda nekad i danas pojedince su podstakla na razmišljanje kako se pevačica podvrgnula estetskoj korekciji čela, odnosno njegovom smanjivanju.

Reč je o operativnom zahvatu u kojem se visina čela smanjuje izrezivanjem segmenta kože tačno ispod ruba kose. Ovo nije prvi puta da su se pojavile slične insinuacije vezane uz njen odlazak pod nož, a iste je pevačica do sada odbijala.

Bez obzira pokazale li se ove tvrdnje istinitima ili ne, Rijana je već dokazala da je pravi majstor kada je kreiranje optičkih iluzija s kosom u pitanju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading