ISPOVEST KOJA JE POTRESLA CELI SVET Nakon što je progovorila o ocu, podrška Britni Spirs stiže sa svih strana, oglasio se i njen bivši Džastin Timberlejk
Foto: Printscreen/instagram

Ozloglašeni bivši dečko pop princeze potresao se koliko i njeni fanovi kada je pročitao njeno priznanje o tome kako izgleda njen život otkad je pod starateljstvom oca

Pevačica Britni Spirs, koja od 2008. godine nema prava da upravlja svojim novcem niti da donosi odluke o bilo čemu u svom životu, uključujući lečenje , juče je pred sudom u Los Anđelesu konačno otvoreno pričala o tome kako otac Džejmi Spirs i njen "starateljski tim" kontrolišu svaki aspekt njenog života.


Ona je iznela potresne detalje, poput toga da želi da se uda i ima još jedno dete, ali joj staratelji ne daju da ode kod lekara i izvadi spiralu, da joj je davan lek koji je omamljuje do mere da ne može da govori, da ne može da koristi sopstveni novac i još mnogo, mnogo toga.

Brojne javne ličnosti uputile su reči podrške i ohrabrenja Britni, koja se bori da sud ukine odluku o starateljstvu, a među njima je i Džastin Timberlejk, njen prvi dečko, s kojim je bila od 1998. do 2002. godine.

— Posle ovoga što smo videli danas, svi moramo da podržimo Britni u ovom trenuku. Bez obzira na našu prošlost, bila ona dobra ili loša, bez obzira na to koliko je vremena prošlo. Ono što joj se dešava nije u redu. Nijednoj ženi ne bi nikad smelo da bude zabranjeno da odlučuje šta će raditi sa svojim telom. Niko nikad ne sme da bude držan protiv svoje volje... Niti da pita da ima pristup svemu za šta je radio naporno — napisao je Džastin na Tviteru.

Profimedia

 


On je poručio da se njegova supruga Džesika Bil i on nadaju da će Britni ponovo moći da upravlja svojim životom.

Komentari (0)

Loading