ISPLIVALI DETALJI FINANSIRANJA PRINCA Nije sve onako kako je Hari ispričao u intervjuu Opre Vinfri, radi se o velikoj svoti novca koju je prećutao
EPA

Princ Hari je voditeljki Opri Vinfri tokom velikog intervjua u martu tekuće godine ispričao kako ga porodica uopšte finansijski ne podržava, pa i na taj način, između ostalog, podigao ogromnu prašinu u javnosti. Međutim, prema najskorijim navodima stranih medija o godišnjem izveštaju kraljevske porodice – upravo je suprotno. Naime, princ Čarls je nastavio da finansira svog sina i nakon što je zajedno s Megan odstupio sa svih kraljevskih dužnosti.

Foto: Shutterstock

 

Finansijski podaci porodice pokazuju kako je Čarls finansirao Harija i Megan sa računa kuće Klerens, namenjenog izdržavanju njegovih naslednika, kao i njihovih porodica. Hari je, pak, tvrdio da je „odsečen” još početkom prošle godine, te da sebe i suprugu izdržava tako što koristi račun koji mu je majka ostavila u nasledstvo. Zato se, kako bruje tamošnji mediji, sumnja da je Hari – „upecan” u laži i to kakvoj.

Naime, pomenuta kuća, kao i palata, redovno dostavlja ove izveštaje javnosti, koja sada besni „zbog laži mlađeg princa”, jer sudeći po njima – Hari i Vilijam su na ravne časti podelili čak 4.500.000 funti, a Hari je, navodi se, ozbiljno zbunio sve u razgovoru s Oprom, koji je trebalo da bude iskren.

Komentari (0)

Loading