BEN PLANIRA DA KLEKNE OPET I ZAPROSI DŽENIFER? Pevačici će to biti šesta, a glumcu treća veridba po redu
EPA

Holivudske zvezde obnovile su svoju vezu početkom aprila, gotovo dve decenije nakon što su slavno raskinuli veridbu, a sada se navodi kako Ben ponovno planira da klekne i postavi pitanje.

Ben Aflek (48) planira da zaprosi Dženifer Lopez (51) za njen 52. rođendan sledećeg meseca, tvrdi izvor blizak paru.

Holivudski par obnovio je svoju vezu u aprilu, 17 godina nakon što su slavno raskinuli veridbu samo jedan dan pre venčanja 2003. godine. A sada je izvor blizak paru potvrdio da je par nastavio tamo gde su stali pre svih tih godina i traže zajedničku budućnost.

EPA

 

 

- Ben želi pružiti njihovoj ljubavi još jednu priliku i planira romantičnu prosidbu na pevačičin 52. rođendan 24. jula - rekao je izvor američkom magazinu.

Pre toga, Ben je Dženifer zaprosio vereničkim prstenom od 6,1 karata ružičastog dijamanta 2002. godine nakon dva meseca veze. Kao razlog njihovog raskida par je naveo preteranu pažnju medija.

Dženifer se pet meseci nakon njihovog prekida udala za pevača Marka Entonija (52) sa kojim je dobila blizance Emu (13) i Maksa (13). Pre Marka bila je u braku sa konobarom Ojani Noom (47) i plesačem Krisom Džadom (51). Oba braka su trajala oko godinu dana.

Dženifer do oltara nije stigla sa Aleksom Rodrigezom (45), veridbu su prekinuli sredinom aprila i Dženifer se vratila bivšem vereniku Benu nakon 17 godina.

EPA

 

Ben se nakon raskida sa Lopez oženio holivudskom glumicom Dženifer Garner (49).

Na koji način je i zbog čega bivši muž Dženifer lopez opleo po njoj i Afleku, čitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading