MUKU MUČI SA VIŠKOM KILOGRAMA Vil Smit nakon dužeg vremena posetio teretanu, pa napravio urnebesan snimak kojem se celi svet smeje (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Slavni holivudski glumac Vil Smit muku muči s viškom kilograma, koje je nabacio tokom karantina. O svojoj borbi da smrša redovno izveštava pratioce na društvenim je mrežama, te je tako objavio zabavni video na kom se pokušava da se priseti kako se koriste sprave u teretani.

Glumac je prošlog meseca priznao da je u „najgoroj formi“ ikada, te se našalio da izgleda „poput kruga“, pa je to osnovni razlog zašto poslednjih nedelja sve više vremena provodi u teretani.

Na Instagramu je tako s obožavateljima podelio urnebesni video na kom se vratio spravama, pokušavajući da se priseti kako se one koriste nakon duže pauze.

Tako se filmska zvezda našalio na sopstveni račun, ali i na račun ostalih kojima treba osvežiti pamćenje kako se koristi sportska oprema prvi put nakon mnogo vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

U videu Smit namerno sve sprave koristi nepravilno. Na početku snimka, u čijoj pozadini se čuje smešna muzika, glumac uzbuđeno, pre početka vežbanja, s ukočenim osmehom na licu trči prema vrhu stepenica. Video se nastavlja scenom na kojoj se glumac njiše na užetu za penjanje, a zatim na spravi za jačanje grudi trenira noge.

Komentari (0)

Loading