POKUŠAVA DA SE OPERE! Poznata manekenka moli Opru da joj pomogne jer joj je zbog dokaza o zlostavljanju karijera u rasulu, želi da ispriča sve
EPA

Krisi Tigen želi ogoljeni intervju sa Oprom Vinfri.

Kako pišu svetski mediji, manekenka se iskreno nada da bi intervju, koji bi dala čuvenoj novinarki u kom bi ogolila dušu pred kamerama, mogao da joj pomogne da spasi reputaciju i karijeru nakon skandala na društvenim mrežama u kom je zlostavljač bila upravo ona.

Iako su joj, kako tvrde neki izvori, pojedinci savetovali kako bi za nju bilo najbolje "da se sakrije dok sve ne prođe", manekenka i supruga pevača Džona Ledženda svim silama želi da je intervjuiše upravo Opra Vinfri.

- Krisi je u pregovorima sa Oprom da joj da intervju, baš poput Megan Markl, u kom će izneti svoju stranu priče i pravu istinu. Krisi je borac i veruje da bi na taj način mogla da se izvuče iz svega toga - otkrio je izvor blizak manekenki, koja je pre samo dva dana napisala blog, koji je potom objavila i na društvenim mrežama, a u kojima se izvinjava svima koje je u prošlosti rečima zlostavljala, pa čak i Kortni Stoden koju je vređala dok je imala samo 16 godina i predlagala joj da počini samoubistvo. Inače, ona zarađuje i od tog bloga - odnosno dobija nivac za veliku posećenost i komentare na njenom postu.

Kako je otkrio izvor, svi najuticajniji mediji sveta već su stupili u kontakt sa Krisi Tigen, nudeći joj milione da progovori upravo ped njihovim kamerama, ali ona želi da to bude Opra.

- Ako Opra oprosti Krisi, znači da će joj i svet oprostiti - smatra izvor.

U svom blogu Krisi se "posula pepelom" i priznala javno da je bila zlostavljačica i da se loše ophodila prema ljudima, ali isto je tako tvrdila da ona danas nije više ta osoba.

- "Mrzim te", "Idi na spavanje zauvek", "Jedva čekam da umreš" - samo su neke od poruka koje je Tigen slala Stodenovoj.

Zatim je vređala i maltretirala Lidzi Lohan, Saru Pejlin, Avril Lavinj, Maraju Keri i Faru Abraham. I taman je objavila izvinjenje, ali onada se iglasio dizajner Majkl Kostelo.

Naime, on je objavio na društvenim mrežama da još uvek "pomišlja na samoubistvo" kada se seti na koji način se prema njemu ophodila i kako ga je maltretirala Krisi Tigen.

Zbog svega toga Krisi je ostala i bez mnogih ugovora koji su joj donosili novac, a čak su i neke od najvećih knjižara povukle njen kuvar iz prodaje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading