TAJNA STARA SKORO 40 GODINA Robert De Niro otkrio pravu istinu koja se krije iza uloge Vita Korleonea!
Foto: Youtube/Printscreen

Robert de Niro, jedan od omiljenih i najuspešnijih svetskih glumaca, je u dosadašnjoj karijeri odigrao veliki broj uloga, a jedna od najzapaženijih je svakako u filmu "Kum".

Glumac se u kultnom ostvarenju, koje je proglašeno i za najboljim filmom na svetu, ostvario u ulozi mlađeg Vita Korleonea, a sada je u intervjuu za emisiju "The tonight show" otkrio nepoznate detalje o nastanku ovog projekta, ali i raspodeli uloga.

Kako je rekao, uloga Vita nije bila namenjena njemu, već se on dugo spremao da se pred kamerom pojavi kao Soni Korleone.

Ipak, uprkos njegovoj pripremi da se ostvari u ulozi najstarijeg kumovog sina, reditelj Fransis Ford Kopola odlučio je da mu dodeli glavnu ulogu i poveri mu zadatak da na platnu prikaže život i razvojni put Vita.

"Svi smo želeli ulogu Majkla Korleonea, ali smo svi znali da će je dobiti Al Paćino, jer je Frensis Ford Kopola želeo njega. Hteo sam da glumim Sonija i počeo sam da učim tu ulogu, a Frensis me je pustio da čitam ulogu, iako je znao da će ga glumiti Džimi Kan", ispričao je De Niro.

 

:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading