PRAVA SITNICA! Otkriveno koliko je koštao drugi porođaj Megan Markl, čak duplo jeftinije nego prvi, ogromna svota novca je u pitanju
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl porodila se pre nekoliko dana na svet je donela ćerku Lilbet Dajanu u bolnici Santa Barbara Cottage, a ono što sve zanima jeste koliko je vojvotkinju koštao porođaj.

Ova bolnica je najbliža domu u kojem živi sa suprugom i sinom, te se par iz tog razloga i odlučio za ovu ustanovu. Prema pisanjima stranih medija porođaj je višestruko jeftiniji u odnosu na porođaj od pre dve godine, kada je Megan rodila naslednika Arčija.

PRAVA SITNICA! Otkriveno koliko je koštao drugi porođaj Megan Markl, čak duplo jeftinije nego prvi, ogromna svota novca je u pitanju

Foto: Shutterstock

 

Kako navodi Daily Mail, bolnica u Kaliforniji, porođaj prirodnim putem naplaćuje se oko 11.000 evra, dok je carskim rezom dvostruko skuplji i košta 23.000.

Meganina i Harijeva ćerka Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindzor je prva američka državljanka, koja je svojim rođenjem, već postala kandidat za britanski tron. Kako pišu britanski mediji, ona će imati dvojno državljanstvo, američko i britansko.

Inače, Lili je dobila ime po svojoj prabaki kraljici Elizabeti, i po pokojnoj baki, princezi Dajani.

NEVIĐENI OBRT Kraljica Elizabeta pozvala princa Harija, na pomolu pomirenje veka! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading