IMA 56 GODINA, A KADA SE SKINE SVET STANE Popularna glumica u malom bikiniju napravila potpuni haos, ovaj snimak gledaćete više puta! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Elizabet Harli definitivno je spremna za leto. Britanska glumica, koja za koji dan puni 56. godina, na svom Instagram profilu podelila je video u kojem pokazuje kako uživa u toplom vremenu i suncu, a pratitelje i brojne pretioce oduševila vitkom linijom i zategnutim telom.

U sportskom bikiniju koji nosi naziv 'Harper' iz njene linije kupaćih kostima Elizabet Harli Beach, nasmejana glumica ispružila je ruke u vis i poslala poljubac u kameru.

 

 

U opisu videa je napisala: 'Blaženstvo', a njezini brojni pratitelji na Instagramu odmah su je obasuli komplimentima nazivajući je 'najljepšom i najatraktivnijom ženom na Instagramu'. I doista, Elizabeth u badiću izgleda doista sjajno, a na liniji bi joj lako mogle pozavidjeti i znatno mlađe kolegice.

Ali, Elizabet se može pohvaliti i popriličnim iskustvom kada se radi o poziranju pred kamerama. Naime, dan ranije je na svom profilu objavila fotografiju sa svog prvog snimanja kupaćih kostima u čast slavnog fotografa Stivena Meisela, koji je u subotu napunio 67 godina.

 

 

'Srećan rođendan slavnom Stivenu Meiselu. Ovo mi je bilo prvo snimanje u bikiniju i, da, bila sam jako nervozna,' napisala je Elizabet uz fotografiju na kojoj pozira u crvenom bikiniju s belim obrubom, i naravno, izgleda neverojatno dobro.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading