OGOLIO SVOJU DUŠU, PA POČEO DA "DIŠE" Riki Martin priznao šta je radio sa ženama pre nego što se deklarisao kao homoseksualac!
Foto: Printscreen/instagram

Muzička zvezda Riki Martin šokirao je mnoge kada je 29. marta 2010. godine na svom zvaničnom sajtu saopštio da je homoseksualac.


Ipak, on je godinama pre toga povezivan s mnogim ženama, a čak 14 godina je s prekidima održavao vezu s meksičkom voditeljkom Rebekom de Albom. Kako sada objašnjava, on nije obmanjivao svoje partnerke.


— Seksualnost je komplikovana stvar, nije sve crno-belo, ispunjeno je bojama. Dok sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo... Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je s njima postojala. Nikoga nisam zavaravao — istakao je sada Riki Martin za People.

On je istakao da žali što se ranije nije deklarisao kao gej.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

 

— Bilo bi sjajno da sam to učino ranije jer bih se osećao neverovatno. Kada je reč o mojoj seksualnosti i o tome ko sam, želim da pričam o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer — ako to skrivate — tako se nalazite između života i smrti — objasnio je pevač.


Riki je od 2017. godine u braku sa slikarom Džvanom Josefom, a šest godina je bio u vezi s Karlosom Gonzalesom. Ponosni je otac blizanaca Matea i Valentina, ćerke Lusije i sina Rena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading